Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου: Η κατάξανθη σύντροφος του Λάμπη Λιβιεράτου είναι επίσης τραγουδίστρια

Το 2012 ήταν η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Kings

Must Read

O Λάμπης Λιβιεράτος είναι γεννημένος το 1966 και έχει ασχοληθεί τόσο με το τραγούδι όσο και με την υποκριτική. Τα τελευταία χρόνια επιλέγει να εμφανίζεται σε μικρά μαγαζιά.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν παντρεμένος με την Εύη Αδάμ και έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη Δανάη Λιβιεράτου και τη Νεφέλη Λιβιεράτου.

Με την πρώην σύζυγό του δεν μιλούν γιατί όπως έχει εξομολογηθεί δεν συννενοούνται:

https://www.instagram.com/p/CZ1diTFjfuR/

«Δεν μιλάμε και δεν χρειάζεται με την πρώην σύζυγό μου. Κάποια στιγμή, όταν δεν συνεννοείται με έναν άνθρωπο καλό είναι να μην το κουράζεις περισσότερο. Θα ήθελα να έχω μια καλύτερη σχέση με τη μητέρα των παιδιών μου, δεν γίνεται αυτό, δεν πειράζει. Τα παιδιά μου το έχουν κατανοήσει όλο αυτό, έχουμε πολύ καλή σχέση κι εκείνη με τα παιδιά μου κι εγώ με τα παιδιά μου, οπότε αυτό είναι που μετράει σε αυτή την περίπτωση τελικά».

Στην προσωπική του ζωή ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει σχέση με την τραγουδίστρια Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου η οποία υπήρξε παλαιότερα η φωνή του συγκροτήματος Kings και κάνει καριέρα ως Alexa.

Οι δυο τους στην αρχή συνεργαζόντουσαν επαγγελματικά αλλά στη συνέχεια ήρθαν πιο κοντά και αναπτύχθηκε μια όμορφη σχέση μεταξύ τους. Την είδηση ότι είναι μαζί είχε αποκαλύψει η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1. Φέτος οι δυο τους συνεργάζονται σε νυχτερινό κέντρο των βορίων προαστίων.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This