ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΌταν η Βίκυ Καγιά διαφήμιζε πακοτίνια: «Αν η βλακεία ήταν κέντημα, θα χες κάνει την προίκα σου»

Όταν η Βίκυ Καγιά διαφήμιζε πακοτίνια: «Αν η βλακεία ήταν κέντημα, θα χες κάνει την προίκα σου»

30 Χρόνια πριν η έφηβη έπαιρνε μέρος σε διαφημιστικά σποτ

H Bίκυ Καγιά πριν από 30 ολόκληρα χρόνια, είχε ήδη ξεκινήσει να δουλεύει ως μοντέλο.

Σε μια από τις πρώτες της δουλειές στο χώρο, ήταν ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ, στο οποίο σε ρόλο μαθήτριας, διαφήμιζε πακοτίνια πίσω στο 1993 σε ηλικία μόλις 15 ετών.

Καθισμένη σε ένα παγκάκι, είχε έναν σύντομο διάλογο με ένα αγόρι και με ντουμπλαρισμένη φωνή του διαβάζει τι γράφει ένα από τα χαρτάκια που υπήρχαν μέσα στα σακουλάκια με τα πακοτίνια που έλεγε «Αν η βλακεία ήταν κέντημα, θα χες κάνει την προίκα σου».

Η Βίκυ Καγιά ήταν τότε καστανή, αλλά με σχεδόν την ίδια σιλουέτα που έχει μέχρι σήμερα. Δείτε τη συλλογή με τις συλλεκτικές διαφημίσεις των 90s και ανάμεσά τους και τη δική της:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης