Τέμπη: «Ίσως φτάσουμε κάποτε» – Η τραγική ανάρτηση των διδύμων πριν σκοτωθούν μαζί με την ξαδέρφη τους

Το βίντεο που ανέβασαν πριν ξεκινήσουν το μοιραίο ταξίδι τους

Must Read

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψει κανείς αυτό το δράμα που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, με τον πόνο να γίνεται ανείπωτος κάθε φορά που επιβεβαιώνεται από την ιατροδικαστική ότι άλλο ένα νέο παιδί βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Ανάμεσα στους νέους που έχασαν τη ζωή τους με τόσο άδικο τρόπο, βρίσκονται και τα τρία κορίτσια από την Καλαμπάκα, οι 20χρονες δίδυμες αδελφές και η ξαδέρφή τους, που ήταν από τα πρώτα θύματα που ανασύρθηκαν από την άμορφη μάζα με τις λαμαρίνες.

Την ίδια ώρα οι αναρτήσεις που είχαν κάνει τα κορίτσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο προτού ξεκινήσουν το ταξίδι τους με το μοιραίο Intercity 62 προκαλούν ανατριχίλα.

H Θώμη
Η Χρυσή
Η Αναστασία

«Ίσως φτάσουμε κάποτε» έγραφαν τα κορίτσια περιμένοντας να αναχωρήσει το τρένο. Δεν έφτασαν όμως ποτέ πίσω στην αγκαλιά των γονιών τους και των αγαπημένων τους. Η Θώμη και η Χρυσή Πλακιά, μαζί με την ξαδέρφη τους Αναστασία ξεκίνησαν και οι τρεις μαζί για το αιώνιο ταξίδι στους ουρανούς.

Πήγαν στο κυλικείο

Παράλληλα, ένας νεαρός που επέβαινε στην αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική, ανέφερε μιλώντας στον Alpha πώς θυμόταν τις τρεις κοπέλες, οι οποίες άφησαν κοντά του τα πράγματά τους. «Θυμάμαι τα τρία κορίτσια που μπήκαν, άφησαν τις βαλίτσες τους δίπλα σε εμάς» είπε ο 28χρονος Νίκος και πρόσθεσε ότι τις άκουσε να λένε ότι θα πάνε στο κυλικείο: «Πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε μέχρι να αδειάσει κάτι» περιέγραψε ότι άκουσε ο 28χρονος, γιατί, όπως είπε, τα κορίτσια δεν είχαν κάπου να κάτσουν.



«Ήταν σαν να ήθελε να κάνει την τελευταία βόλτα στην πατρίδα της»

Όπως αναφέρει το STAR, τα κορίτσια που ήταν στο 5ο βαγόνι, βρίσκονταν στο κυλικείο όταν έγινε η σύγκρουση. Οι οικογένειες τους θρηνούν τα παιδιά τους και δεν έχουν βγει από το σπίτι. Μάλιστα, ένας συμπατριώτης και γείτονας των κοριτσιών ανέφερε ότι συνάντησε την μεγαλύτερη ξαδέρφη στα Μετέωρα λίγες ώρες προτού φύγει από το χωριό. «Ήταν σαν να ήθελε να κάνει την τελευταία βόλτα στην πατρίδα της» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι την υπόθεση των κοριτσιών ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε μιλώντας για τις οικογένειες: «Στο μυαλό τους είναι το πώς θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το πρόβλημα ότι τα κορίτσια εξαϋλώθηκαν και πώς θα μπορέσουν να κάνουν μια κηδεία» ανέφερε και πρόσθεσε ότι σκέφτονται να χτίσουν μια εκκλησία στη μνήμη των τριών αγγέλων.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This