Ταυτοποιήθηκε η 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου – Τριήμερο εθνικό πένθος στην Κύπρο-Δημοσία δαπάνη οι κηδείες των Κυπρίων φοιτητών

Must Read

Ανείπωτος είναι ο πόνος στην Κύπρο καθώς η οικογένεια της 24χρονης μεταπτυχιακής φοιτήτριας, Αναστασίας Αδαμίδου, ενημερώθηκε για τη ταυτοποίηση της σορού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός ταυτοποιήθηκε μέσω δείγματος DNA. Οι γονείς της αδικοχαμένης νεαρής βρίσκονται στην Ελλάδα για να παραλάβουν την σορό της.

Η τραγική είδηση έρχεται μετά από την ταυτοποίηση της σορού και του νεαρού φοιτητή Κυπριανού Παπαιωάννου ο οποίος επέβαινε επίσης στο μοιραίο τρένο.

Πλέον, η Κύπρος θρηνεί δύο «παιδιά» της τα οποία δεν πρόλαβαν να δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Αναστασία ήταν πτυχιούχος οδοντίατρος και έκανε μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είχε φύγει από τη Θεσσαλονίκη για εκδρομή με φίλες της στη Βουλγαρία και στη συνέχεια πήγε στην Αθήνα για ορκωμοσία μιας φίλης της.



Οι κηδείες των δύο Κύπριων φοιτητών θα γίνουν δημοσία δαπάνη.

Με βαθιά οδύνη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης πληροφορήθηκε το τραγικό γεγονός της ταυτοποίησης των σορών των δύο Κυπρίων φοιτητών.

Ο Κύπριος Πρόεδρος εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια του στις οικογένειες των δύο Κυπρίων φοιτητών, όπως και όλων των θυμάτων, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση της Πολιτείας.

Με οδηγίες του, το κόστος μεταφοράς των σορών των δύο νεαρών φοιτητών, αλλά και της επιστροφής των μελών των οικογενειών της στην Κύπρο θα καλυφθεί από το κράτος.
Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κηρύσσει εξάλλου τριήμερο πένθος μέχρι τη μέρα της κηδείας, ενώ έδωσε οδηγίες όπως όλα τα μέλη της Κυβέρνησης απόσχουν από οποιεσδήποτε δημόσιες εκδηλώσεις.

Δείτε επίσης:

Ατέλειωτος πόνος: Ταυτοποιήθηκε και η σορός του φοιτητή Κυπριανού Παπαϊωάννου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This