Ακόμα ένας φοιτητής ήρωας: Έβγαλε έξω μωρό και τη μητέρα του από το μοιραίο τρένο!

Must Read

Μονάχα συγκίνηση προκαλούν οι ιστορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν επιβάτες του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, έξω από τη Λάρισα και με κίνδυνο της ζωής τους έσωσαν άλλα άτομα.

Ένας από αυτούς είναι ο 20χρονος φοιτητής από τους Λειψούς, Μιχάλης Κλάψης,ο οποίος βρισκόταν στο βαγόνι τρία.

Όπως είπε ο ίδιος, στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, μόλις έγινε η σύγκρουση και συνειδητοποίησε ότι ήταν καλά, δεν σκέφτηκε στιγμή και έσπευσε να βοηθήσει όσους είχαν ανάγκη.

«Μια μητέρα, που τη στιγμή της σύγκρουσης τάϊζε το μωρό της, το έχασε και ευτυχώς το βρήκα ζωντανό κάτω από το κάθισμά μου» ανέφερε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου.

Αφού κατάφερε να βγάλει από το βαγόνι τη μητέρα και το μωρό από ένα σπασμένο τζάμι, απεγκλώβισε μία ακόμα κοπέλα που οι λαμαρίνες είχαν σκεπάσει το μισό της σώμα και το αγόρι της.

Ο νεαρός φοιτητής ανέφερε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τους νεκρούς που έβλεπε καθώς και τα τα ουρλιαχτά που άκουσε.

«Όταν βγήκα έξω και είδα την εικόνα τότε κατάλαβα το μέγεθος της καταστροφής» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τι είπε ο φοιτητής στην συνέντευξή του:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=L9q2o3drXQI&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&embeds_origin=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr&source_ve_path=MzY4NDIsMjM4NTE&feature=emb_title

Δείτε επίσης:

Σοκ: Ανιψιός γνωστού ηθοποιού ανάμεσα στους νεκρούς!

Ταυτοποιήθηκε η 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου – Τριήμερο εθνικό πένθος στην Κύπρο-Δημοσία δαπάνη οι κηδείες των Κυπρίων φοιτητών
 
Αίτημα ΥΠΕΞ στην Τουρκία: Να επιτραπεί σε Έλληνα κρατούμενο να παραστεί στην κηδεία του γιου του που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This