Θερμό επεισόδιο του Μάκη Βορίδη με εφοπλιστή!

Πολλά νεύρα έχει ο Μάκης Βορίδης, μετά το κάζο που έπαθε στις εκλογές. Μπορεί το αποτέλεσμα ήταν ένας θρίαμβος για τη Νέα Δημοκρατία, ήταν όμως το τέλος των αρχηγικών βλέψεων του Βορίδη ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του ικανότερο όλων.

Αυτό δυστυχώς για το Μάκη, δεν καταγράφηκε στην κάλπη. Ο υπερφίαλος τέως υπουργός, δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει το κάζο που έπαθε από την Σοφία Ζαχαράκη και προσπαθεί να βρει «ενόχους».

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Μάκης Βορίδης καταλογίζει ευθύνες σε πασίγνωστο εφοπλιστή, με τον οποίο μάλιστα συναντήθηκε και του ζήτησε τα ρέστα!

Η συνέχεια, αύριο από τον κύριο Μάξιμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης