Ο Αντίνοος Αλμπάνης εξομολογήθηκε ότι η σκυλίτσα του έγινε «βάλσαμο» στην μάχη με τον καρκίνο

Must Read

Η σκυλίτσα του, η Blue, λειτούργησε ως βάλσαμο για την υγεία του Αντίνοου Αλμπάνη το χρονικό διάστημα που εκείνος έδινε τη μάχη του με τον καρκίνο. Στην παραπάνω τρυφερή αποκάλυψη προχώρησε -μεταξύ άλλων- ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες το πρωί στην κάμερα του Star.

«Την περίοδο που γινόταν η στελέχωση των σειρών και έκανα ραντεβού με παραγωγούς, ήταν η περίοδος εκείνη που ήμουν σε θεραπείες. Ηταν ήδη πολύ ταλαιπωρημένος ο οργανισμός μου και ήξερα ότι θα ήταν ένας δύσκολος χειμώνας, οπότε έπρεπε κάπως να προφυλάξω τον εαυτό μου, να κρατήσω δυνάμεις και να μπορέσω να δυναμώσω κι εγώ. Δεν σου κρύβω ότι πριν τελειώσει το “Φινιστρίνι” χρειάστηκε δύο φορές να διακόψω στα μισά την παράσταση για λίγο» ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Είχα πολλή πίστη στον εαυτό μου και είπα “πρέπει να το παλέψεις και πρέπει να είσαι δυνατός”. Αν έμενα στο σπίτι μου, θα ήμουν μίζερος πολύ και δυστυχισμένος. Η παρουσία του σκυλιού στο σπίτι ήταν πάρα πολύ σημαντική. Ηταν βάλσαμο η παρουσία της. Το ότι ερχόταν στην αγκαλιά μου και κούρνιαζε σε στιγμές που εγώ δεν ήμουν καλά ήταν ωραίο» συμπλήρωσε o ηθοποιός, που δεν κρύβει την αδυναμία του στην Blue, τη χαριτωμένη τετράποδη φίλη του που ανήκει στη ράτσα των γαλλικών μπουλντόγκ.

Δείτε επίσης: Μήνυση από Τόνι Σφήνο σε συνεργάτη του που του «έφαγε» πάνω από 55.000 ευρώ για ένα bar restaurant στη Μύκονο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This