ΑΡΧΙΚΗMEDIAΟ Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος ζητάει από τον Ρένο να παραδοθεί για χάρη του

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος ζητάει από τον Ρένο να παραδοθεί για χάρη του

Ευχάριστες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις για τον Πάρη από την σειρά ο «Παράδεισος των κυριών» όχι όμως και για όλους τους ήρωες της σειράς.

Ο Πάρης πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων και τους αποκαλύπτει ότι ο Σίμος ευθύνεται για τις κατηγορίες που του πρόσαψαν. Ο Χριστόφορος όμως τον έδιωξε κακήν κακώς από το σπίτι του καθώς δεν τον πίστεψε εξαιτίας αυτού που είχε κάνει στην Αμαλία. Ο Σίμος του τονίζει πως κανένας δεν θα τον πιστέψει.

Στο μεταξύ ο Χρήστος βρίσκεται στην φυλακή αλλά έχει ένα σχέδιο για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες και να κατηγορηθεί ο Σίμος. Ο Σαρηγιαννης, που βοηθάει τον Χρήστο προσπαθεί να πείσει τον Ρένο να κατηγορήσει τον Σίμο κάτι το οποίο δεν δέχεται εκείνος. Ο Σίμος ωστόσο ζητάει από τον Ρένο να πάρει πάνω τους τις ευθύνες για τον βιασμό, κι εκείνος μην μπορώντας να κάνει αλλιώς δέχεται.

Παράλληλα ο Μάρκος ζητάει από την Δωροθέα να χωρίσουν για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης