Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος ζητάει από τον Ρένο να παραδοθεί για χάρη του

Must Read

Ευχάριστες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις για τον Πάρη από την σειρά ο «Παράδεισος των κυριών» όχι όμως και για όλους τους ήρωες της σειράς.

Ο Πάρης πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων και τους αποκαλύπτει ότι ο Σίμος ευθύνεται για τις κατηγορίες που του πρόσαψαν. Ο Χριστόφορος όμως τον έδιωξε κακήν κακώς από το σπίτι του καθώς δεν τον πίστεψε εξαιτίας αυτού που είχε κάνει στην Αμαλία. Ο Σίμος του τονίζει πως κανένας δεν θα τον πιστέψει.

Στο μεταξύ ο Χρήστος βρίσκεται στην φυλακή αλλά έχει ένα σχέδιο για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες και να κατηγορηθεί ο Σίμος. Ο Σαρηγιαννης, που βοηθάει τον Χρήστο προσπαθεί να πείσει τον Ρένο να κατηγορήσει τον Σίμο κάτι το οποίο δεν δέχεται εκείνος. Ο Σίμος ωστόσο ζητάει από τον Ρένο να πάρει πάνω τους τις ευθύνες για τον βιασμό, κι εκείνος μην μπορώντας να κάνει αλλιώς δέχεται.

Παράλληλα ο Μάρκος ζητάει από την Δωροθέα να χωρίσουν για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This