ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEH Γεωργία Σιακαβάρα άφησε υπονοούμενα για την ερωτική της ζωή με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

H Γεωργία Σιακαβάρα άφησε υπονοούμενα για την ερωτική της ζωή με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

"Αν πω την αγαπημένη μου συνήθεια με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, θα μας «κόψουν»" είπε

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες στο πλαίσιο μιας δημόσιας εμφάνισής της και ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν είναι εκεί δίπλα της ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Πλεύρης.

«Γιατί ο κύριος Πλεύρης δεν είναι μαζί σας, να μας μιλήσει κι αυτός;» τη ρώτησε μια ρεπόρτερ, με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks να απαντά: «Καλέ μαζί είναι, εδώ κάπου».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε ποιες από τις περούκες της δεν αρέσουν στο σύντροφό της απάντησε ότι δεν συμπαθεί τις τύπου afro look, ενώ όταν την ρώτησαν ποια είναι η αγαπημένη τους συνήθεια ως ζευγάρι, η Γεωργία Σιακαβάρα απάντησε γελώντας: «Δεν θα ΄θελα να το πω, μην μας κόψουν, προφανώς είναι καλό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης