H Γεωργία Σιακαβάρα άφησε υπονοούμενα για την ερωτική της ζωή με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

"Αν πω την αγαπημένη μου συνήθεια με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, θα μας «κόψουν»" είπε

Must Read

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες στο πλαίσιο μιας δημόσιας εμφάνισής της και ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν είναι εκεί δίπλα της ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Πλεύρης.

«Γιατί ο κύριος Πλεύρης δεν είναι μαζί σας, να μας μιλήσει κι αυτός;» τη ρώτησε μια ρεπόρτερ, με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks να απαντά: «Καλέ μαζί είναι, εδώ κάπου».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε ποιες από τις περούκες της δεν αρέσουν στο σύντροφό της απάντησε ότι δεν συμπαθεί τις τύπου afro look, ενώ όταν την ρώτησαν ποια είναι η αγαπημένη τους συνήθεια ως ζευγάρι, η Γεωργία Σιακαβάρα απάντησε γελώντας: «Δεν θα ΄θελα να το πω, μην μας κόψουν, προφανώς είναι καλό»

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This