Διαμαρτυρία οδηγών και ιδιοκτητών φορτηγών για τις καθυστερήσεις στο λιμάνι Θεσσαλονίκης

Αποφασίζουν για επόμενες κινήσεις

Must Read

Σε συμβολική και προειδοποιητική διαμαρτυρία στην πύλη 16 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης προχώρησαν οδηγοί της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνδικάτων Εργατοϋπαλλήλων Μεταφοράς (ΠΟΣΕΜ) και ιδιοκτήτες φορτηγών (ΣΕΜΕ). Η κίνησή τους έχει να κάνει με τις καθυστερήσεις στις φορτοεκφορτώσεις.

«Μας λένε ότι εξυπηρετούν κανονικά σε εικοσιπέντε λεπτά, αλλά η καθυστέρηση των φορτηγών στα κοντέινερ φτάνει από δυόμισι έως και πέντε ώρες, ουρές σχηματίζονται κάθε φορά», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΟΣΕΜ Μιχάλης Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: «Δεν είναι καινούργιο το πρόβλημα, αλλά δεν έχει μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Αν χρειάζεται, ας πάρουν κι άλλα μηχανήματα, ή προσωπικό».

Οι εκπρόσωποι των οδηγών θα έχουν συνάντηση την Παρασκευή στον ΟΛΘ για το θέμα και εάν δεν δοθούν απαντήσεις, θα αποφασίσουν την Μ. Δευτέρα αν θα προχωρήσουν σε αποχή από το λιμάνι και σε περαιτέρω κινητοποίηση μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This