ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΔίκη δολοφονίας 17χρονου στις Σέρρες: «Ήθελα να τον χτυπήσω, όχι να τον σκοτώσω» είπε ο 16χρονος

Δίκη δολοφονίας 17χρονου στις Σέρρες: «Ήθελα να τον χτυπήσω, όχι να τον σκοτώσω» είπε ο 16χρονος

Αύριο, Σάββατο 27/6, η απόφαση των δικαστών

Συνεχίστηκε σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου, η δίκη για τη δολοφονία του 17χρονου Άγγελου στις Σέρρες, με τον 16χρονο ο οποίος έχει προφυλακιστεί για το στυγερό έγκλημα να παραδέχεται πως τού απέφερε το θανατηφόρο χτύπημα.

«Ήθελα να τον χτυπήσω, αλλά όχι να τον σκοτώσω», δήλωσε στην απολογία του στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων ο 16χρονος κατηγορούμενος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Η σημερινή ακροαματική διαδικασία της δίκης, η οποία ξεκίνησε χτες Πέμπτη, ήταν μαραθώνια, καθώς ξεκίνησε στις 09:00 και διακόπηκε στις 18:00.

Τι κατέθεσε φίλη του κατηγορούμενου

Στο δικαστήριο κατέθεσε και μια νεαρή κοπέλα, η οποία, σύμφωνα με τη μαρτυρία της, είχε λάβει μήνυμα από τον Άγγελο και είχε ενημερώσει τον 16χρονο, με τον τελευταίο να αναζητά τον 17χρονο για να τον δείρει.

«Δεν ήταν ποτέ βίαιος ο κατηγορούμενος, δεν είχε προκαλέσει ποτέ φασαρία. Μου είπε ότι τον χτύπησε, αλλά θα έφτανε μέχρι εκεί. Είχε θυμώσει με ένα μήνυμα που μου έστειλε ο Άγγελος», φέρεται να ισχυρίστηκε η κοπέλα ενώπιον των δικαστών.

Από την πλευρά της οικογένειας του αδικοχαμένου 17χρονου, ο τεχνικός σύμβουλος ανέφερε ότι ο Άγγελος υπέστη τέσσερις ισχυρές πλήξεις σε κεφάλι και σώμα, από γονατιές και αγκωνιές, οι οποίες, όπως υποστήριξε, ήταν θανατηφόρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση δολοφονίας του 17χρονου Άγγελου αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, Σάββατο 27 Ιουνίου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης