ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEO Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου

O Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου

Το ταίρι του στην σειρά «Ντόλτσε Βίτα»

Την τηλεοπτική του μεγάλη αγάπη στην δημοφιλή σειρά «Ντόλτσε Βίτα», Άννα Παναγιωτοπούλου,η οποία «έφυγε» σήμερα σε ηλικία 76 ετών «αποχαιρέτησε» νωρίτερα ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram δημοσιεύει μια κοινή φωτογραφία τους από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς που τραβήχτηκε 29 χρόνια πριν.

«Ακριβώς 29 χρόνια πριν, τον Μάιο τού 1995, είχαμε κάνει το πρώτο μας γύρισμα για το Ντόλτσε Βίτα.. Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σίριαλ που προβλήθηκε από το Mega το 1995 η αγαπημένη ηθοποιός υποδυόταν την Χριστίνα,  μια χήρα που διευθύνει εργοστάσιο και ο Θανάσης Ευθυμιάδης τον Αντώνη,  σύντροφο της κόρης της με τον οποίος ερωτεύονται παράφορα.

Δείτε επίσης:

Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Θλίψη για τον θάνατο την Άννας Παναγιωτοπούλου: Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα – Το «αντίο» του κόσμου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης