ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΟριοθετήθηκε άμεσα η πυρκαγιά στη Μυτιλήνη - Στάχτη έγιναν 250 στρέμματα από τη φωτιά στο Μανταμάδο

Οριοθετήθηκε άμεσα η πυρκαγιά στη Μυτιλήνη – Στάχτη έγιναν 250 στρέμματα από τη φωτιά στο Μανταμάδο

Σήμερα στον Εισαγγελέα ο 28χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό

Άμεση ήταν η κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μεταξύ Πέτρας και Μολύβου στη βόρεια Λέσβο.

Η κινητοποίηση των επίγειων και εναέριων πυροσβεστικών δυνάμεων είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά – που έκαψε μικρή έκταση με χαμηλή βλάστηση και χόρτα – να οριοθετηθεί πολύ γρήγορα, χωρίς να απειλήσει κατοικημένες περιοχές ή ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Παράλληλα με τη φωτιά στην περιοχή της Πέτρας εκδηλώθηκε μια μικρή εστία φωτιάς στην Αγιάσο στη νότια Λέσβο ωστόσο αντιμετωπίσθηκε άμεσα από το τοπικό πυροσβεστικό κλιμάκιο.

Φωτιά στο Μανταμάδο: Κάηκαν 250 στρέμματα

Δεκάδες στρέμματα έγιναν στάχτη από τη χθεσινή μεγάλη δασική πυρκαγιά – η οποία πλέον είναι χωρίς κανένα ενεργό μέτωπο – που ξέσπασε μεταξύ Κάπης και Μανταμάδου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις κάηκαν 250 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης.

Στο μεταξύ, σήμερα μετά το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο 28χρονος ιδιοκτήτης του αγροτεμαχίου απ’ όπου ξεκίνησε φωτιά και έχει συλληφθεί από χθες. Όπως προέκυψε πραγματοποιούσε εργασίες μέσα σε οικόπεδο του με αποτέλεσμα να προκληθεί η μεγάλη φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης