ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Τεντόγλου αρνήθηκε να είναι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης - «Ελπίζω να είμαι στο Λος Άντζελες»

Ο Τεντόγλου αρνήθηκε να είναι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης – «Ελπίζω να είμαι στο Λος Άντζελες»

Επικρατέστερος σημαιοφόρος είναι ο Εμμανουήλ Καραλής

Αρνήθηκε ευγενικά ο Μίλτος Τεντόγλου να είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους είπε όχι στην πρόταση της της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και εξέφρασε την επιθυμία να σηκώσει την σημαία το 2028 στο Λος Άντζελες.

«Θέλω να κάνω την χώρα μου υπερήφανη με το να είμαι στην κορυφή του πόντιουμ. Ελπίζω να είμαι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες. Αν γίνεται φυσικά. Χαίρομαι να κατακτώ χρυσά μετάλλια, όμως η μεγαλύτερη χαρά μου είναι ο συναγωνισμός και να κάνω μεγάλες επιδόσεις. Αν ξέρω ότι έκανα καλό αγώνα, δεν έχω πρόβλημα να βγω δεύτερος και να πάρω το ασημένιο μετάλλιο» δήλωσε ο 26χρονος άλτης σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας.

Επικρατέστερος σημαιοφόρος στην τελετή λήξης της προσεχούς Κυριακής είναι ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης