ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΧανιά: 54χρονος είχε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του - Τον «πρόδωσαν» οι μπαλωθιές

Χανιά: 54χρονος είχε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του – Τον «πρόδωσαν» οι μπαλωθιές

Βρέθηκαν - μεταξύ άλλων - τέσσερα πυροβόλα όπλα

Οι γείτονες τον κατήγγειλαν γιατί έριχνε μπαλωθιές και η Αστυνομία εντόπισε στο σπίτι του ολόκληρο οπλοστάσιο! Ο λόγος για 54χρονο στα Χανιά ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και για άσκοπους πυροβολισμούς.

Έπειτα από καταγγελίες των γειτόνων του 54χρονου Έλληνα ότι έριχνε μπαλωθιές το πρωί της Πέμπτης (5/9) πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή του δήμου Χανίων όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε – μεταξύ άλλων – ένα ακέραιο βλήμα πυροβολικού μεγάλου διαμετρήματος.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συντονισμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 4 όπλα
  • 211 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
  • βλήμα πυροβολικού
  • ξιφολόγχη
  • 30 κάλυκες
  • 2 γεμιστήρες και μαχαίρι

Ήδη τα τέσσερα πυροβόλα όπλα παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να γίνει βαλλιστική εξέταση στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων για τυχόν εμπλοκή του συλληφθέντα σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης