Μαζική κατάρρευση κυβερνητικών ιστοσελίδων – Επανήλθαν μετά τις 22:30

Must Read

«Έπεσε» για μιάμιση η ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, αλλά και των Υπουργείων Εσωτερικών, Εξωτερικών, Οικονομικών, Εμπορικής Ναυτιλίας αλλά και τα site της αστυνομίας και την Πυροσβεστικής αλλά η ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού.

Δείτε επίσης: «Καταπέλτης» ο Κ. Βελόπουλος για τους Patriot: «Ανοίγετε τρύπα στην άμυνα της χώρας»

Ομάδα χάκερ από την Τουρκία υποστήριξε σε σελίδα της στο Facebook ότι «έριξε» την ιστοσελίδα του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, χωρίς προς το παρόν να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Θυμίζουμε πως τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένας πόλεμος μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων χάκερ και πριν λίγες μέρες Τούρκοι χάκερ είχαν παραδεχτεί πως «χτύπησαν» μια σειρά από κυβερνητικές ιστοσελίδες.

Οι ιστοσελίδες επανήλθαν μετά τις 22:30.

Αυτή είναι η εικόνα που παρουσίαζαν το σάιτ της αστυνομίας, αλλά και άλλες κυβερνητικές ιστοσελίδες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι δηλώσεις του Πέτσα

«Χθες το βράδυ πραγματοποιηθηκε «κυβερνοεπιθεση» σε κυβερνητικά sites με τη μέθοδο του DDoS. Οι επιθέσεις αυτές οδήγησαν στην δυσλειτουργία συγκεκριμενων ιστοσελίδων. Άμεσα ενεργοποιήθηκαν αντίμετρα περιορισμού της κίνησης. Η κανονική λειτουργία επανηλθε, χωρίς καμία άλλη τεχνική συνέπεια, μετά από εντατικές προσπάθειες εξειδικευμένων ομάδων αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This