Η Ευρυδίκη ως δασκάλα του δημοσίου με Gucci sneakers εξόργισε την Κρίστεν (video)

Must Read

Ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο του Αιγάλεω εμφανίστηκε σήμερα στο My Style Rocks η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ντυμένη στα ολόλευκα με τσάντα Luis Vuitton και… Gucci sneakers! 

Πρώτη εξέφρασε την ένστασή της η Στέλλα Πάσσαρη, η μητέρα της οποίας όπως δήλωσε, είναι δασκάλα και το λευκό χρώμα είναι απαγορευτικό για ένα επάγγελμα που ο κίνδυνος να λερωθείς με μπογιές, και κιμωλίες είναι αναπόφευκτος. Η Ευρυδίκη δεν μάσησε ρωτώντας την Στέλλα αν η μητέρα της δουλεύει σε… χώρο paintball! Σε υπεράσπισή της και η Κατερίνα Στικούδη με δασκάλα μαμά η οποία όπως είπε μια στο τόσο φορούσε και εκείνη λευκά!

Η Κρίστεν παίρνει τη σκυτάλη σχολιάζοντας ότι μια δασκάλα σε δημόσιο σχολείο δεν θα έβγαζε ποτέ αρκετά χρήματα για να πάρει αυτά τα παπούτσια (που κοστίζουν 1.000 ευρώ) και κάπου εκεί την ρωτάει αν είναι αυθεντικό ή μαϊμού. «Δεν έχω εγώ μαϊμού, μόνο κανονικά» έσπευσε να απαντήσει ενοχλημένη η Ευρυδίκη.

«Δεν το λέω ως μπηχτή απλά θέλω να τονίσω ότι μια δασκάλα δεν θα είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει τέτοια αξεσουάρ. Δυστυχώς οι δάσκαλοι σε αυτή την χώρα δεν βγάζουν αρκετά χρήματα», συνέχισε η οικολόγος Κρίστεν .

«Μπορεί να είμαι δασκάλα καριέρας, και να έχω χρήματα. Δίνω μια πρόταση πώς οι δασκάλες μπορούν να υποδέχονται τους γονείς για τους βαθμούς. Και αυτά τα αθλητικά είχα, έπρεπε να πάω να πάρω σάπια;» αντεπιτέθηκε η Ευρυδίκη.

«Μαστίγιο» και από την Τόνια Κούμπα η οποία την κατσάδιασε για τον παραπάνω σχολιασμό: «θεωρείς δηλαδή ότι όποια προϊόντα δεν είναι branded είναι σάπια, αυτό λες; Μη κάνεις προβολή, όσοι διαβάζουν Φρόιντ καταλαβαίνουν».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αμφιβάλλουμε για το πόσες δασκάλες υποδέχονται τους γονείς στο σχολείο με παπούτσια που κοστίζουν όσο ο μηνιαίος μισθός τους!

Δείτε επίσης: Η Τζώρτζια Παναγή μπήκε στο «My Style Rocks», αποφασισμένη να καταρρίψει ταμπού! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This