Βίαιο επεισόδιο σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα στην Καλλιθέα, όπου συνεπλάκησαν άγρια πάνω από δέκα άτομα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού άνδρα (17 ή 18 ετών) ο οποίος μαχαιρώθηκε στον θώρακα. Παρότι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο, λίγη ώρα αργότερα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο τραυματίας πέθανε.
Βρήκαν το μαχαίρι στην Καλλιθέα
Η Αστυνομία έχει εντοπίσει το αντικείμενο του εγκλήματος και μεταφέρεται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ προχώρησε και σε διψήφιο αριθμό προσαγωγών. Η έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του επεισοδίου είναι σε εξέλιξη, ενώ εξετάζονται μαρτυρίες και αναζητείται οπτικό υλικό από την γύρω περιοχή.
Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το αιματηρό συμβάν στην οδό Μεγαλουπόλεως, να συνδέεται με διαφορές οπαδικής φύσεως.
Δείτε επίσης:
- Εξάρχεια: Στην Πάτρα μαζί με 23χρονο βρήκαν 12χρονη που εξαφανίστηκε
- Συναγερμός στο «Αττικόν»: 90χρονος επιχείρησε να μπει στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι






