Ο Brad Pitt πήρε το βραβείο του καλύτερου… τρολαρίσματος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας! (video)

Must Read

Ένα ακόμη βραβείο προσέθεσε στην πλούσια φετινή συλλογή του ο Brad Pitt, καθώς τιμήθηκε και με BAFTA για την ερμηνεία του στο «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο.

Κι ενώ ο ίδιος δεν κατάφερε να δώσει το παρών στην τελετή απονομής, κατάφερε, πάραυτα, να κλέψει την παράσταση με τον άκρως χιουμοριστικό ευχαριστήριο λόγο του, ο οποίος ακούστηκε δια στόματος της συμπρωταγωνίστριάς του, Margot Robbie, που παρέλαβε το BAFTA Β’ ανδρικού ρόλου για λογαριασμό του.

καποτε στο χολιγουντ ποστερ

«Ο Brad δεν μπορούσε να είναι σήμερα εδώ εξαιτίας οικογενειακών υποχρεώσεων και μου ζήτησε να διαβάσω την απάντησή του εκ μέρους του. Ξεκινά λέγοντας “Γεια σου Βρετανία, μαθαίνω ότι είσαι πλέον μόνη. Καλώς όρισες στο κλαμπ. Σου εύχομαι τα καλύτερα για τον διακανονισμό του διαζυγίου”, μπλα μπλα μπλα», είπε η Robbie και η αίθουσα πλημμύρισε γέλια. Το καλύτερο, ωστόσο, ο Pitt το άφησε για το τέλος, καθώς, όπως ανέφερε η όμορφη ηθοποιός «Α! Και λέει, πως σκοπεύει να ονομάσει το βραβείο Harry, γιατί είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα το πάρει μαζί του στις ΗΠΑ!».

μπραντ πιτ τρολαρει βασιλικη οικογενεια μαργκοτ ρομπι

Και στο αμέσως επόμενο πλάνο, βλέπουμε, φυσικά, τον πρίγκιπα William να χαμογελάει αμήχανα, τη στιγμή που η Kate Middleton φαίνεται να γελά με την καρδιά της για το σχόλιο του πολυβραβευμένου ηθοποιού.

μπραντ πιτ τρολαρει βασιλικη οικογενεια ουιλιαμ κειτ

Δείτε το απολαυστικό βίντεο της απονομής:

Δείτε επίσης: «Σάρωσε» τα βραβεία BAFTA το «1917» – Το Α’ ανδρικού στον Χοακίν Φίνιξ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This