Γαλλικές αρχές: Η γυναίκα που πήρε την μικρή Βαλεντίν από την Ελλάδα είναι η βιολογική της μητέρα!

Must Read

Η γυναίκα που είναι με την μικρή Βαλεντίν είναι όντως η βιολογική της μητέρα όπως υποστηρίζουν οι γαλλικές αρχές, οι οποίες επικοινώνησαν με τις ελληνικές. Επιπλέον, οι Γάλλοι αστυνομικοί διεμήνυσαν στους Έλληνες συναδέλφους τους ότι αν επιθυμούν εξέταση DNA για να πιστοποιήσουν και τυπικά την συγγένεια ανάμεσα σε μητέρα και κόρη τότε θα πρέπει να ακολουθήσουν την δικαστική οδό.

Η συγκεκριμένη γυναίκα επικοινώνησε μέσω δικηγόρου με τις Γαλλικές Αρχές και ισχυρίστηκε ότι η 7χρονη είναι παιδί της.

Δείτε επίσης: Παπάς κρεμάστηκε στον γυναικωνίτη της Εκκλησίας

Οι γαλλικές αστυνομικές αρχές επικοινώνησαν με τις ελληνικές και τους είπαν ότι είναι πεπεισμένοι ότι η γυναίκα αυτή είναι η μάνα του παιδιού. Σύμφωνα με τους Γάλλους αστυνομικούς η γυναίκα είναι στην Γαλλία από το 2015.

Ο Αμπελκά, ο άνθρωπος που υποστηρίζει ότι είναι ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις και όπως δήλωσε και ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας, «Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας του Χόλιγουντ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This