H Τζένη Μελιτά έφαγε άγριο κράξιμο, επειδή «εγκατέλειψε αβοήθητη» ανήλικη στο «Best Friend’s Fear»! (video)

Must Read

H Τζένη Μελιτά ήταν το τελευταίο θύμα του Σάββα Πούμπουρα και της εκπομπής «Best Friend’s Fear», με τη γνωστή παρουσιάστρια να «παγιδεύεται» σε ένα σκηνικό βγαλμένο από… κλασικές ταινίες τρόμου! 

τζενη μελιτα bff

Εντελώς απροετοίμαστη για κάτι τέτοιο, η Μελιτά, ερχόμενη αντιμέτωπη με την παράδοξη συμπεριφορά ενός ανήλικου κοριτσιού που «άκουγε φωνές», αποφάσισε να την αφήσει ολομόνοχη σπίτι της και να φύγει… τρέχοντας.

αναστασια γιαννιωτη bff

Αυτό, ωστόσο, ήταν αρκετό για να βρεθεί στο στόχαστρο των φίλων της εκπομπής, οι οποίοι της «επιτέθηκαν», με σχόλια όπως τα ακόλουθα:

«Είπε σε ένα παιδάκι που φοβόταν ότι θα κλείσει το τηλέφωνο και θα πάει αμέσως και το εγκατέλειψε αβοήθητο;»

«Αυτή η Μελιτά πρέπει πραγματικά να είναι ο ορισμός του παρτάκια/εγωιστή ανθρώπου που νοιάζεται μόνο για το συμφέρον του… Είναι δυνατόν να παρατάς ένα ανήλικο που φοβάται και να φεύγεις;»

πετρος νικολαου bff

«Ένα έχω να πω…. Το κοριτσάκι της διπλανής πόρτας που βγήκε στο μεροκάματο (στην πρώτη φάρσα με το φάντασμα) έκατσε μαζί με το κοριτσάκι και το κράταγε αγκαλιά για να μην φοβάται…… Σε αντίθετη περίπτωση η ντίβα Μελιτά το παράτησε με το καλημέρα!»

«Τη φάρσα αυτή την έκαναν τώρα σε μια επώνυμη και σε προηγούμενο επεισόδιο σε μια άγνωστη κοπέλα. Όλοι είδαμε το πόσο διαφορετικά αντιμετώπισαν την κατάσταση. Καταλαβαίνουμε λοιπόν τι είδους ανθρώπους τελικά προωθεί το σύστημα που κατά τ’ άλλα παρουσιάζονται σαν “τέλειοι” μέσα από τα social media…»

γιωργος πουλης bff

Αναμενόμενα, ο Πούμπουρας αποφάσισε να πάρει θέση, υποστηρίζοντας τη φίλη του, μέσω βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην εν λόγω δημοσίευση, ο παρουσιαστής εξήγησε πως η Μελιτά αποχώρησε από το σπίτι αφού, πρώτα, μίλησε στο τηλέφωνο με τον φίλο της, ο οποίος της επιβεβαίωσε ότι σε πολύ λίγα λεπτά ο πατέρας του κοριτσιού θα ήταν πίσω στο σπίτι. Η συνομιλία με τον φίλο της δεν ακούστηκε στο επεισόδιο που προβλήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Διονύσης Πρώιος του MasterChef ήταν μοντέλο του Λάκη Γαβαλά (video)

Μάλιστα, στη λεζάντα του βίντεο, έγραψε: «Ποτέ μην κρίνετε κάποιον, χωρίς να γνωρίζετε ολόκληρη την ιστορία. Δεν θα έχετε ποτέ όλη την εικόνα και σας καταλαβαίνω. Καλό θα είναι να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα για έναν εξαιρετικό και γλυκητατο άνθρωπο. @melitajenny Μπορείτε να με πειτε σκληρό στις φάρσες.. Πιο σκληρό όμως θεωρώ το ψυχολογικό bulling που δέχεται ένας άνθρωπος που βρέθηκε σε μια θέση, που δεν έχετε ιδέα τι πέρασε. Να σκέφτεστε με αγάπη και κατανόηση. Πολλή αγάπη σε όλους.»

  • Δείτε την ανάρτηση-υπεράσπιση του Πούμπουρα:

https://vimeo.com/393433814

  • Δείτε τη φάρσα και αναρωτηθείτε τι θα κάνατε εσείς στη θέση της Τζένης:

https://youtu.be/CU9qyUxuWfk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This