Όταν ο Διονύσης Πρώιος του MasterChef ήταν μοντέλο του Λάκη Γαβαλά (video)

Must Read

Ένας από τους αγαπημένους παίκτες του MasterChef4, ο μεγαλύτερος της παρέας, ο Διονύσης Πρώιος αποκάλυψε στο πρώτο Master Class του ριάλιτι, ότι πέρα από καλός μάγειρας υπήρξε και αξιόλογο μοντέλο αφού φωτογραφήθηκε φορώντας τα ρούχα LAK!

Ο 54χρονος παίκτης αποκάλυψε ότι ο Βραζιλιάνος φωτογράφος του μεγάλου μόδιστρου τον επέλεξε για το ύφος και τα τατουάζ του και κάπως έτσι γνώρισε και τον Λάκη Γαβαλά με τον οποίο είναι πλέον φίλοι!

Ο Διονύσης έχει ζωγραφίσει πολλούς τοίχους στο σπίτι του μεγάλου μόδιστρου και του έχει χαρίσει πίνακες, ενώ ο κ. Γαβαλάς τον τον βοηθάει με συμβουλές styling και ρούχα, αφού όπως εξομολογήθηκε και στην κάμερα, ο κριτής του My Style Rocks του γέμισε την βαλίτσα για να έρθει στο παιχνίδι!

O Λάκης Γαβαλάς με έργο του Διονύση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This