ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΚρίσιμο χειρουργείο για την ανήλικη που χτύπησε στο κεφάλι πέφτοντας από βυτιοφόρο - Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Κρίσιμο χειρουργείο για την ανήλικη που χτύπησε στο κεφάλι πέφτοντας από βυτιοφόρο – Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας η ανήλικη μαθήτρια από το Καλαμάκι Αχαΐας, η οποία χτύπησε σοβαρά το κεφάλι της πέφτοντας από βυτιοφόρο πάνω στο οποίο είχε «σκαρφαλώσει» με έναν φίλο της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού Μέσου tempo24.News, το άτυχο κορίτσι νοσηλεύεται διασωληνωμένo στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου και αναμένεται να μπει στο χειρουργείο, καθώς στην προσπάθειά του να πηδήξει από το όχημα, μόλις αντιλήφθηκε ότι αυτό είχε αρχίσει να κινείται, έπεσε με το κεφάλι στο οδόστρωμα.

https://exchange.glomex.com/video/v-d775dnzfc5dd?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Ο οδηγός του βυτιοφόρου έβαλε μπροστά τη μηχανή, χωρίς να αντιληφθεί ότι πάνω του βρίσκονταν τα δύο παιδιά που είχαν ανέβει από τη σκάλα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του οχήματος ενόσω ήταν σταθμευμένο. Ο φίλος του κοριτσιού στάθηκε σαφώς πιο τυχερός, καθώς τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.

Όσον αφορά στον οδηγό του οχήματος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, δήλωσε συντετριμμένος για το ατύχημα και κατέθεσε ότι δεν είχε καταλάβει τι συνέβη, καθώς στο σημείο όπου ήταν παρκαρισμένος επικρατεί απόλυτο σκοτάδι. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γονείς της ανήλικης μαθήτριας δεν θέλησαν να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://exchange.glomex.com/video/v-d77qf7r99m3l?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης