ΑΡΧΙΚΗVIRALΌταν ο Μίμης Δομάζος προσπαθούσε να πείσει τον Χάρρυ Κλυνν και την Χάρις Αλεξίου να συνεργαστούν...

Όταν ο Μίμης Δομάζος προσπαθούσε να πείσει τον Χάρρυ Κλυνν και την Χάρις Αλεξίου να συνεργαστούν…

Ένα σπάνιο βίντεο

Ένα κρυφό «διαμάντι» το οποίο θυμούνται οι παλιοί αλλά όχι και οι νεότεροι ήρθε ξανά στην επιφάνεια με αφορμή την απώλεια του Μίμη Δομάζου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Το 1988 ο «Στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε συμμετάσχει σε ένα διαφημιστικό που προωθούσε τις εμφανίσεις του Χάρρυ Κλυνν και της Χαρούλας Αλεξίου στο νυχτερινό κέντρο «Ζυγός».

Στο σποτάκι το οποίο είναι άκρως χιουμοριστικό εμφανίζεται ο ποδοσφαιριστής να προσπαθεί να πείσει τους Κλυνν και Αλεξίου να εμφανιστούν μαζί. Μάλιστα, υπάρχουν αρκετές διαφωνίες μεταξύ των δύο καλλιτεχνών σχετικά με τη μαρκίζα!

Το κλιπάκι μπορεί να είναι σύντομο, όμως συνολικά είχε διάρκεια όσο μια ταινία μικρού μήκους, περίπου 9 λεπτά και είχε μπει ως διαφήμιση σε βιντεοκασέτα εκείνης της εποχής.

Δείτε το βίντεο:

@katerina.giannouli Μέρος δεύτερο #χαρουλααλεξιου#χαρυκλυν#μιμηςδομαζος#ρετρο#γελιο#αστειο#ελληνικοτικτοκ#τικτοκελλαδα#80ς#vintage#retro#80s#greektiktok#tiktokgreece#viraltiktokvideo#viralvideos#funnytiktok#funnymemes#rip#mpesfypgamw#fyp#fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Κατερινα Γιαννουλη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Ο Μίμης Δομάζος έδωσε και την ψυχή του για τη μεγάλη του αγάπη! Τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης