ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLE«Καρναβάλι» η showbiz... ελέω αποκριάς

«Καρναβάλι» η showbiz… ελέω αποκριάς

Σε φόντο μασκέ

Το παιδί που κρύβουν μέσα τους κατάφεραν να βγάλουν οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz και διασκέδασαν με την ψυχή τους, επιλέγοντας πρωτότυπες μεταμφιέσεις.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη, που έχουν απίστευτο χιούμορ, ντύθηκαν μπανάνα σφουγγαρίστρα, με τους ακόλουθούς τους να τους αποθεώνουν για την επιλογή τους.

Τότσικας, Ρέβη

Στη Βενετία ταξίδεψε ο Ιωάννης Λύρας με τη σύντροφό του Παναγιώτα Δρασιούδη. Το ζευγάρι εντυπωσίασε με τις κομψές στολές, αφού ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μεταμφιέστηκε σε ιππότη του Αγίου Λαζάρου και η νεαρή νομικός σε μαρκησία.

Ξεχωριστή ήταν η περασμένη Κυριακή για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, καθώς οι παρουσιαστές του «Breakfast @ Star» βρέθηκαν σε καρναβάλι των νοτίων προαστίων με τη μικρή κόρη τους Μελίτα. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ντύθηκε ντομάτα, ενώ ο γυμναστής εμπνεύστηκε από το θρίλερ «It» του Στίβεν Κινγκ και μεταμφιέστηκε στον τρομακτικό κλόουν, που είναι και ο ήρωας της ταινίας.

Δέσποινα Καμπούρη

Εντυπωσιακή η Δέσποινα Καμπούρη, που εμπνεύστηκε από τη δεκαετία του 1980 και φόρεσε ροζ περούκα και ασημί ολόσωμη φόρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δανάη Παππά

Τέλος, η Δανάη Παππά επέλεξε να ντυθεί αστυνομικός σε μασκέ πάρτι. Η δημοφιλής ηθοποιός εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, αφού δημοσίευσε εικόνες με φόρεμα, διχτυωτό καλσόν, αλλά και χειροπέδες. Μάλιστα, συμμετείχε και σε μια πρόκληση, καθώς φαίνεται να χορεύει, ενώ είχε στο κεφάλι της ένα ποτήρι με το ποτό της, το οποίο κατάφερε να μη ρίξει.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης