ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣTραγωδία στην Λευκωσία - Νεκρός 22χρονος στο έθιμο της «Λαμπρατζιάς»

Tραγωδία στην Λευκωσία – Νεκρός 22χρονος στο έθιμο της «Λαμπρατζιάς»

Κάθε χρόνο προκαλούνται ατυχήματα είτε από υλικά που μαζεύονται είτε από την φωτιά που ξεφεύγει

Aνείπωτη οδύνη στην Κύπρο με τον θάνατο 22χρονου. Το Μεγάλο Σάββατο ο νεαρός έχασε την ζωή του στην Λευκωσία κατά την διάρκεια της «Λαμπρατζιάς», πασχαλινό έθιμο.

Σύμφωνα με το cyprustimew, η πτώση ενός ξύλινου πασσάλου, πιθανότατα από παλαιά ηελκτρική κολόνα, προκάλεσε τον τραγικό θάνατο του Ρουμάνου, μόνιμου κατοίκου του νησιού.

Ο νεαρός μαζί με άλλους προετοίμαζε το βουνό από ξύλα που θα καιγόντουσαν κατά την Ανάσταση. Πρόκειται για το έθιμο της «Λαμπρατζιάς», το οποίο έχει καταστεί επικίνδυνο καθώς κάθε χρόνο προκαλούνται ατυχήματα είτε από τα υλικά που μαζεύονται είτε από την φωτιά που ξεφεύγει.

Το σημερινό περιστατικό συνέβη όταν οι νεαροί συγκέντρωναν τα ξύλα για να ανάψουν την φωτιά τα μεσάνυχτα. Ο πάσσαλος μάλλον γλίστρησε και καταπλάκωσε τον 22χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης