ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΗΠΑ: Ο τηλεπαρουσιαστής Τάκερ Κάρλσον υπονόησε ότι ο Ζελένσκι συνδέεται με απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ

ΗΠΑ: Ο τηλεπαρουσιαστής Τάκερ Κάρλσον υπονόησε ότι ο Ζελένσκι συνδέεται με απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ

«Ο Ζελένσκι είναι εχθρός των Ηνωμένων Πολιτειών»

Ο διάσημος αμερικανός τηλεπαρουσιαστής, Τάκερ Κάρλσον υπονόησε με δήλωσή του ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι μπορεί να συνδέεται με μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

 

«Ο Ζελένσκι είναι εχθρός των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι γεγονός: Οι ουκρανικές αρχές έχουν κάνει προσπάθειες δολοφονίας ορισμένων ατόμων, πιθανώς ξεκινώντας από τον νυν πρόεδρο», ανέφερε ο σχολιαστής.

Να σημειώσουμε ότι Τάκερ Κάρλσον είναι κορυφαίος πολιτικός σχολιαστής και οικοδεσπότης του νυχτερινού πολιτικού talk show Tucker Carlson Tonight στο Fox News από το 2016. Η εκπομπή αυτή, κατά καιρούς, είναι η πιο δημοφιλής τηλεοπτική εκπομπή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

*Φωτογραφία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης