Το πρώτο παγκάρι με… POS στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι

Κερί με ανέπαφη συναλλαγή

Must Read

Η πρώτη διασύνδεση με POS σε παγκάρι εκκλησίας είναι γεγονός! Επιτρέπει στους πιστούς να καταβάλουν το χρηματικό ποσό επιθυμούν στον ναό πληρώνοντας με κάρτα. Τοποθετήθηκε στον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, όπου ανάβεις κερί με ανέπαφη συναλλαγή.

Δείτε το βίντεο

@donationpos Μια νέα εποχή διαφάνειας και στήριξης ξεκινά στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου! Μπορείς πλέον να προσφέρεις το δικό σου ποσό εύκολα, γρήγορα και με κάρτα – με απόλυτη ασφάλεια. Η πίστη συναντά την τεχνολογία. Donation POS – Γιατί κάθε προσφορά μετράει. #donationpos #διαφάνεια #εκκλησία #τεχνολογία #άγιοςδιονύσιος ♬ Inspirational – neozilla

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είναι προφανές πως η Εκκλησία έχει λοξοδρομησει από τις αρχές της επικρατούσας θρησκείας,θα έλεγα ότι είναι πος παγκαρι!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This