Κάθετος με τις εικόνες του Athens Pride στην πλατεία Συντάγματος εμφανίστηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος ξέσπασε με σκληρή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Pride, ποιο Pride; Ελεύθεροι ΝΑΙ, καρνάβαλος ΟΧΙ. Μπερδέψαμε τα μπούτια μας πλέον. Και δεν έχει καθόλου πλάκα, ούτε στυλ» έγραψε ο γνωστός σχεδιαστής και έκανε λόγο για «γελοιότητες».
«Σόρι, αλλά το gayliki ή στα ελληνικά η ομοφυλοφιλία είναι καλσόν, γόβα, στρινγκ και κραγιόν; Δηλαδή αυτό σημαίνει γκέι; Το να μιμείσαι μια γυναίκα για να δείξεις τη σεξουαλική σου επιλογή και να το προβάλεις ως σημαία, είναι γελοίο. Εκτός αν είσαι τραβεστί και πας για εγχείρηση. Σόρι, αλλά η επιλογή ερωτικής και σεξουαλικής ζωής δεν εκφράζεται ούτε προβάλλεται με γυναικεία αξεσουάρ. Ούτε με παρωχημένα πια ομόφυλα γλωσσόφιλα δημοσίως», έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.
Δείτε επίσης:
- Μαρία Ιωαννίδου για Κατερίνα Γιουλάκη: «Με πόνεσε και με πλήγωσε πολύ ο θάνατός της»
- Η Τέιλορ Σουίφτ μοίρασε χαμόγελα και αγκαλιές σε παιδιατρικό νοσοκομείο
ΣΕΞΙΣΤΗ ΜΙΣΟΓΥΝΗ ΤΡΑΝΣΦΟΒΙΚΕ!!!!!!!!!!!!