Ένταση ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Παππά: «Σιγά τα αίματα – Δεν θα μας δείρετε κιόλας»

Must Read

Ένταση ανάμεσα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Νίκο Παππά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού στη συζήτηση για την Προανακριτική Επιτροπή για το έγκλημα στα Τέμπη.

Η λογομαχία ξεκίνησε όταν ο Νίκος Παππάς στήλιτευσε τα όσα υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος, σχετικά με την ευθύνη υπουργών προκειμένου να περιοριστεί ο ρόλος της Βούλης.

«Εσείς, κύριε Παππά, έχετε καταδικαστεί με 13-0 και πήγατε στη Δικαιοσύνη όχι επειδή το ήθελε το κόμμα σας. Τι μιλάτε;» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην καταδίκη του Νίκου Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο.

Οι τόνοι ανέβηκαν με αποτέλεσμα να παρέμβει ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Σιγά τα αίματα, κύριε 13-0. Εσείς έχετε καταδικαστεί με μια βαριά και ατιμωτική απόφαση. Δεν θα μας δείρετε κιόλας» ακούστηκε να λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Νίκο Παππά.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Θα προτείνουμε την αναθεώρηση του άρθρου 86 ώστε να περιοριστεί ο ρόλος της Βουλής και οι υποθέσεις να φτάνουν πιο γρήγορα στον φυσικό δικαστή. Δεν το θέλετε;»

(Φωνές από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ)

Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Εσείς κύριε Παππά 13-0 καταδικασμένος είστε. Και πήγατε στη Δικαιοσύνη όχι επειδή το ήθελε το κόμμα σας. Τι μιλάτε;»

(Φωνές από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ)

Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: «Ελάτε. Ελάτε. Ελάτε κύριε Παππά».

Ν.ΠΑΠΠΑΣ: «Εγώ να έρθω αλλά αντέχει;»

Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Σιγά τα αίματα. Σιγά κύριε 13-0. Εσείς καταδικαστήκατε από το Ειδικό Δικαστήριο με μια βαριά και ατιμωτική καταδίκη. Σιγά τα αίματα δεν θα μας δείρετε κιόλας. Σιγά κύριε 13-0».

Παππάς: Θρασύδειλος ο κ. Μητσοτάκης – Δεν θα αποφύγει τις ευθύνες του

Από πλευράς του ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «θρασύ, δειλό και ενοχικό» τονίζοντας ότι το έβαλε «ξανά στα πόδια σε λιγότερο από 13 δευτερόλεπτα».

«Επιβράβευσε την κυρία Κλάπα και την κυρία Αδειλίνη, που έχουν ξεσηκώσει όλο το νομικό κόσμο, αλλά και τους συγγενείς των Τεμπών με τα καμώματα τους. Τον κ. Μητσοτάκη τον χαρακτηρίζουν οι πράξεις του. Αλλά να γνωρίζει ότι ούτε οι δειλοί αποφεύγουν τις ευθύνες τους. Κυρίως για το έγκλημα και τη συγκάλυψη των Τεμπών», κατέληξε.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Θρασύδειλος ο κ. Μητσοτάκης – Δεν θα αποφύγει τις ευθύνες του»

Ο κ. Μητσοτάκης το έβαλε ξανά στα πόδια σε λιγότερο από 13 δευτερόλεπτα.

Θρασύς, δειλός και ενοχικός.

Επιβράβευσε την κυρία Κλάπα και την κυρία Αδειλίνη, που έχουν ξεσηκώσει όλο το νομικό κόσμο, αλλά και τους συγγενείς των Τεμπών με τα καμώματα τους.

Τον κ. Μητσοτάκη τον χαρακτηρίζουν οι πράξεις του. Αλλά να γνωρίζει ότι ούτε οι δειλοί αποφεύγουν τις ευθύνες τους.

Κυρίως για το έγκλημα και τη συγκάλυψη των Τεμπών».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This