Συναγερμός έχει σημάνει στον κρατικό μηχανισμό έπειτα από την πληροφορία που διακινείται σε υπουργικά γραφεία και όχι μόνο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει πρωτοκλασάτος δημόσιος λειτουργός. Οι συζητήσεις κάνουν λόγο για πνευμονία.
Όσοι μιλούν για το θέμα, υποστηρίζουν ότι ο ασθενής νοσηλεύτηκε, ίσως και να νοσηλεύεται ακόμα, σε κορυφαίο ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Ιδιαίτερη σημασία δίνουν κάποιοι και στα αίτια της πνευμονίας. Υπάρχουν εκείνοι που αποδίδουν το πρόβλημα στα κλιματιστικά, αλλά εμφανίζονται και οι «φαρμακόγλωσσες» που παραπέμπουν στους ισχυρούς ανέμους που φύσηξαν εσχάτως στον Πειραιά. Αέρηδες που ήρθαν από την Ευρώπη και απείλησαν όχι μόνο τον συγκεκριμένο κρατικό λειτουργό, μα και ολόκληρο τον υπηρεσιακό μηχανισμό.
Νεότερα, προσεχώς! Στο Μαξίμου, πάντως, δεν κρύβουν την αγωνία για την πνευμονία.
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης: