Καταδρομική επίθεση αγριογούρουνων στην Πηνεία – Eισέβαλαν σε καρπουζοχώραφα και κατέστρεψαν 2 τόνους προϊόντος

Must Read

Είναι γεγονός πως πολλές περιοχές της Ελλάδας και κυρίως αγροτικές πραγματικά υποφέρουν από τις επελάσεις των αγριογούρουνων.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη σε καλλιέργειες σε πολλές περιοχές της Πηνείας στην Ηλεία.

Όπως μεταδίδει το ilidakampos.gr, το πιο πρόσφατο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουλίου, όταν δεκάδες αγριογούρουνα εισέβαλαν σε χωράφια με καρπούζια, καταστρέφοντας πάνω από 2 τόνους προϊόντος έτοιμου για πώληση. Ένας παραγωγός τόνισε: «Ξυπνήσαμε και βρήκαμε το χωράφι σαν βομβαρδισμένο. Μέσα σε μία νύχτα έχασα μεγάλο μέρος της παραγωγής μου. Τώρα αναγκαζόμαστε να φυλάμε βάρδιες όλο το βράδυ για να προστατεύσουμε ό,τι έχει απομείνει».

Οι αγρότες καταφεύγουν σε ηχητικές συσκευές, προβολείς και περιφράξεις με δίχτυα για να αποτρέψουν τις επιδρομές. Όμως, όπως δηλώνουν, αυτά τα μέτρα αποδεικνύονται ανεπαρκή μπροστά στην επιμονή και την εξυπνάδα των ζώων.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This