Νέο περιστατικό έντασης με Ισραηλινό τουρίστα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο. Το απόγευμα της Τρίτης, λίγο μετά την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Crown Iris, ένας επιβάτης κατέβασε πανό από κατάστημα και φέρεται να επιτέθηκε σε γυναίκα.
Σύμφωνα με το τοπικό Neakriti.gr, έπειτα από καταγγελία που ήρθε στην δημοσιότητα, Ισραηλινός τουρίστας κατέβασε πανό από την πρόσοψη καταστήματος με μήνυμα κατά του σιωνισμού. Συγκεκριμένα, έγραφε: «Peaceful Jews welcome – Zionist killers go home», «Καλωσορίζουμε τους ειρηνικούς Εβραίους – Σιωνιστές δολοφόνοι, πηγαίνετε σπίτια σας».
Φωτό: Neakriti.gr
Ο άνδρας φέρεται, επίσης, να επιχείρησε να ασκήσει βία σε γυναίκα που βρισκόταν στον χώρο. Κατά την διάρκεια του επεισοδίου προκλήθηκαν ζημιές σε εξοπλισμό του καταστήματος (stand με εμπορεύματα).
Ο Ισραηλινός τουρίστας προσήχθη από την Αστυνομία, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Το Crown Iris αναχώρησε χωρίς αυτόν, καθώς φέρεται να μην επιβιβάστηκε εκ νέου στο πλοίο.
Δείτε επίσης:
- Ισραηλινοί τουρίστες πανηγύρισαν απλώνοντας τεράστια σημαία στη Ρόδο
- Το Crown Iris στον Άγιο Νικόλαο: Αστυνομοκρατία και εντάσεις στο λιμάνι – Ο κόσμος φωνάζει στους δρόμους
Αυτό που έχω διαπιστωσει και από άλλες περιπτώσεις τουριστων είναι ότι οι Ισραηλινοί νομίζουν ότι όλος ο κόσμος τους ανηκει
περίεργη η στάση της Εισαγγελίας. γιατί δεν εκδιώχθηκε,αυτεπάγγελτα, με τον αντιρατσιστικο νόμο? είναι δυνατόν να επιτίθεται σε Έλληνα πολιτη, μέσα στην χώρα, και να τον αφήνουν ελευθερο να συνεχίσει τις διακοπές του(!!). Τι είναι αυτά ρε? το ελληνικό κρατος, στοχοποίει τους Έλληνες που αντιτίθενται στην γενοκτονία, αλλά τους σιωνιστές φασίστες τους αφήνει ελευθερους!! Άλλη μια απόδειξη ότι η κυβερνώσα μαφία λειτουργεί ως υπηρέτης των Σιωνιστών! πρεπει να αναρωτηθούμε ΣΟΒΑΡΑ ,αν η συγκεκριμένη κυβέρνηση υπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα, η αν είναι εκτελεστές των εντολών ,των χειριστών τους!
Τουλάχιστον εμετικός φασιστακι John
Οι υπερ-ορθόδοξοι Ισραηλινοί είναι οι νεοφασίστες αλήτες νέας κοπής του Ισραήλ.
Είχαμε ήδη τις φάλαγγες της Lehava [1], τις πολιτοφυλακές της La Familia [2] και τους “hilltop thugs” [3], και τώρα οι υπερ-ορθόδοξοι ήρθαν να προστεθούν σ’ αυτούς. Υπάρχει ένα νέο κτήνος στη γειτονιά και είναι πιο τρομακτικό από όλους τους άλλους.
Οι στασιαστές με τα shtreimels [“γούνινα καπέλα”, συνήθως μέλη του Χασιδικού Ιουδαϊσμού] θα μπορούσαν να οδηγήσουν το Ισραήλ σε ένα φασισμό που δεν γνώρισε ποτέ πριν, χάρη στο τεράστιο εκλογικό τους δυναμικό. Οι υπερ-ορθόδοξοι είναι οι εφεδρείες του νεοναζιστικού κινήματος που αναπτύσσεται στο Ισραήλ και υπόσχονται ένα μεγάλο μέλλον στους βουλευτές Bezalel Smotrich [4] και Itamar Ben-Gvir [5].
Χωρίς τους υπερ-ορθόδοξους, αυτοί οι δύο θα ήταν απλά ένα αξιοπερίεργο. Χάρη στους υπερ-ορθόδοξους, το κόμμα τους θα μπορούσε να γίνει ένα AfD (Εναλλακτική για τη Γερμανία) ή ένα SD (Σουηδοί Δημοκράτες) του Ισραήλ, αλλά σε μια πολύ πιο ακραία εκδοχή από τα δύο αυτά ακροδεξιά κόμματα της Δυτικής Ευρώπης. Τα φαιά πουκάμισα μπορεί να αλλάξουν χρώμα και να γίνουν λευκά. Είναι τρομακτικό γιατί υπάρχουν πολλοί υπερ-ορθόδοξοι και είναι καταθλιπτικό γιατί υπήρχε παλαιότερα μια διαφορετική υπερ-ορθόδοξη πλειοψηφία την οποία σεβόμουν και γνώριζα, μια πλειοψηφία που διώχθηκε και εξοστρακίστηκε.
Οι εικόνες των τελευταίων ημερών στην Ιερουσαλήμ είναι τρομακτικές. Αφήστε στην άκρη την “κατάλληλη” κάλυψη των μέσων ενημέρωσης, η οποία προσπαθεί να διατηρήσει μία “ισορροπία”, ενώ από τη μία πλευρά έχουμε την κατοχή, η οποία δεν αποτελεί καμία ισορροπία. Αφήστε τις σοκαριστικές δηλώσεις του υπουργού Δημόσιας Ασφάλειας και των διοικητών της αστυνομίας που καταδίκασαν μόνο την παλαιστινιακή βία. Αυτή η βία είναι η πιο δικαιολογημένη και η πιο μετρημένη πράξη αντίστασης κατά της αδικίας και των άλλων βιαιοτήτων. Αποτελεί μία άμεση απάντηση στην συνεχή αστυνομική αυθαιρεσία στην Ιερουσαλήμ και τα πογκρόμ εναντίον των Παλαιστινίων από ακροδεξιούς εξτρεμιστές.
Μην έχετε αυταπάτες: οι μαζικές επιθέσεις εναντίον των Αράβων της Ιερουσαλήμ αποτελούν προάγγελο του ισραηλινού νεοναζισμού. Οι εκφοβιστικές πορείες, οι ξυλοδαρμοί, οι εγκληματικοί εμπρησμοί, οι λεηλασίες και οι θανατικές απειλές είναι αυτά ακριβώς στα οποία αναγνωρίζουμε τον νεοναζισμό. Είθε ο Θεός να μας προστατεύσει από τους υπερ-ορθόδοξους απεσταλμένους του που ρίχτηκαν στην αρένα.
Καλά του έκανε. Φίλε Ισραηλινέ είμαι μαζί σου. Τσακίστε σκουπίδια Ισλαμιστές και κατακάθια αριστερούς. Βρομιάρηδες.
Χαχα! Καλό ταξίδι στα απύθμενα σκοτάδια της σχιζοφρένειας σκατοψυχο ναζιδι. Εσύ είσαι μαζί του. Εμείς όχι.
έτσι.. John είσαι σκατοψυχος …
Αντε καλέ !
Χεσμένο σε έχω και εσένα και την αριστερά σου.
Στα αρχίδια μου σε γράφω.
…πνίγεσαι μέσα τους…καλό ταξίδι στον πάτο John. Μην μας γράψεις…κι εχε υπόψην John ότι απάντηση και να δώσεις, αισχρή, βρώμικη, χυδαία, δεν θα απαντήσω. Γελάω John, γελάω πολύ. Πάντα γελάω με τα καθίκια John. Είναι ξεβράκωτα θρασύδειλα ναζιδια και φασιστάκια John. ΧαχαχααΧαΧαΧα John. Θα το ξαναδείς το σφυροδρέπανο εκεί ψηλά καρφωμένο στην καρδιά του κτήνους John
Την κριτική σου την έχω για τα αρχίδια μου.