«Λαυράκι» έβγαλε η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, καθώς εντοπίστηκαν 5.085 δενδρύλλια κάνναβης.
Η φυτεία εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας, σε ορεινή και δασώδη περιοχή του Ολύμπου, στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας εντοπίστηκε.
Σε διαμορφωμένο χώρο 6 διαζωμάτων, που εκτείνονταν σε συνολική έκταση 10 στρεμμάτων περίπου και ενώνονταν μεταξύ τους με μονοπάτια που είχαν ανοίξει οι δράστες, βρέθηκαν συνολικά 5.085 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 3,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, βρέθηκαν, εντός αυτοσχέδιου καταλύματος, 8 τσουβάλια με συγκομισμένη ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 24,2 κιλών και κατασχέθηκαν.

Στον χώρο υπήρχε δίκτυο άρδευσης με λάστιχα εκατοντάδων μέτρων και αυτοσχέδιες δεξαμενές νερού, ενώ βρέθηκαν φορητοί ασύρματοι επικοινωνίας, οικιακά σκεύη, καλλιεργητικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα.
Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά και 4 φωτοβολταϊκά πάνελ.
Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας 3 αλλοδαπών ανδρών, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος άγνωστων –μέχρι στιγμής- δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας.
*πηγή φωτό: ΕΛΑΣ
Πάτρα: Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με πάνω από 1300 δενδρύλλια - Μία σύλληψη και έρευνα για συνεργούς
Τρως λόγω άγχους αργά το βράδυ; Να τι μπορεί να συμβεί στο έντερό σου
Μπεζ Βίβλος (Fed): Σταθερή η απασχόληση, ανησυχίες για πληθωρισμό λόγω Μέσης Ανατολής
Αταμάν: «Το αποτέλεσμα είναι 29-5 βολές, συνεχίστε να γράφετε ότι είμαι ο χειρότερος»

