Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ένας εργαζόμενος στη βιομηχανική περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος κατά λάθος ήπιε καυστικό υγρό αντί για νερό. Ο άνδρας εργάζεται στην κατασκευή και επιδιόρθωση «τζακούζι» και το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασίας του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Κυπριακής Αστυνομίας και του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, το καυστικό υγρό βρισκόταν σε μπουκάλι για νερό, με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να το καταναλώσει θεωρώντας ότι ήταν νερό. Αμέσως μετά την κατάποση, αντιλήφθηκε το λάθος και κατανάλωσε νερό, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε άμεσα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου.
Ο εργαζόμενος υποβάλλεται σε πλήρεις ιατρικές εξετάσεις, ενώ μέλη της Αστυνομίας Διοικητικής Ελέγχου Πάφου μετέβησαν στο νοσοκομείο για επιτόπιο έλεγχο. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σοβαρή αλλά σταθερή, ενώ παραμένει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.
Σύμφωνα με το Sigmalive.com το περιστατικό αναδεικνύει τους κινδύνους από τη μη σωστή σήμανση χημικών ουσιών στον χώρο εργασίας και αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο διερεύνησης από τις αρμόδιες αρχές.
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:
- Άγρια επίθεση με καυστικό υγρό από 58χρονη στον πρώην της επειδή δεν ήθελε να τα ξαναβρούν
- Εξωφρενικό! Ήπιε εμφιαλωμένο νερό με καυστικό υγρό σε μπυραρία της Γαλλίας και χαροπάλεψε