Αυξημένη ήταν η κίνηση στις Εθνικές Οδούς και τα λιμάνια ενόψει της 28ης Οκτωβρίου. Αρκετοί πολίτες κατάφεραν να «κλέψουν» κάποιες μέρες ξεκούρασης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, από το πρωί της περασμένης Παρασκευής 24 Οκτωβρίου μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής 26 Οκτωβρίου, είχαν περάσει από τις Εθνικές Οδούς Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας περισσότερα από 200.000 οχήματα.
28η Οκτωβρίου: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας
Τα μέτρα της Τροχαίας είναι αυξημένα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας και αναμένεται να βρίσκονται σε ισχύ και για την ασφαλή επιστροφή των πολιτών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται από την αστυνομία στα σημεία όπου παρατηρούνται συχνά τροχαία ατυχήματα ενώ συνεχείς είναι οι έλεγχοι για παραβάσεις που σχετίζονται με αυξημένη ταχύτητα και κατανάλωση αλκοόλ.
Αύριο Τρίτη 28η Οκτωβρίου απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, στο πλαίσιο των μέτρων για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας ενόψει της εθνικής επετείου.
Δείτε επίσης:
Δένδιας για 28η Οκτωβρίου: «Η Ελλάς θα πρέπει να διαθέτει εθνική δύναμη αποτροπής»
28η Οκτωβρίου: Συναγερμός στο Μαξίμου ενόψει παρελάσεων




