Μία υπόθεση που προκαλεί αίσθηση απασχολεί τις αστυνομικές αρχές της Καλαμάτας, καθώς μια 16χρονη μαθήτρια συνελήφθη για κατοχή αεροβόλου όπλου, ενώ στο αυτόφωρο οδηγήθηκε και η 54χρονη μητέρα της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tharrosnews.gr, η αστυνομία είχε δεχθεί ανώνυμη καταγγελία ότι ανήλικη στην Καλαμάτα κατείχε όπλο μέσα στο σπίτι της. Άμεσα οργανώθηκε έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο — όμως η 16χρονη έλειπε από την οικία.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η μητέρα της παρέδωσε ένα αεροβόλο πιστόλι, έναν γεμιστήρα και 15 μεταλλικά σφαιρίδια, τα οποία κατασχέθηκαν ως πειστήρια.
Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη νεαρή μέσα στην πόλη της Καλαμάτας και τη συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Σε βάρος της 16χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ η μητέρα της κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Τα κατασχεθέντα αντικείμενα έχουν σταλεί για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί η ισχύς και η ενδεχόμενη χρήση του αεροβόλου όπλου.
Η ανήλικη και η μητέρα της οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Καλαμάτας, ενώ η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, με τη δικογραφία να διαβιβάζεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:
- Ηράκλειο: Πήγε με αεροβόλο στο σχολείο – Άμεση μεταγραφή για 3 μαθητές
- Κραυγή αγωνίας από τη Μεσσηνία – Απαιτούνται 36 γιατροί σε Παθολογική και Ογκολογική Κλινική





Οι 9 στους 10 αλλοδαπούς που κυκλοφορούν τουλάχιστον στην Αθήνα θα έλεγα, οπλοφορούν με ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ και όχι με αεροβόλα, αυτό φαίνεται και από τις συμπλοκές και τις ληστείες που γίνονται και καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας.
Αν είσαι Έλληνας σε βρίσκουν ακόμα κι όταν έχεις αεροβόλο, αν είσαι αλβανοπακιστανός μπορείς να κυκλοφορείς με καλάσνικοφ…
Τρομερή ΕΠΙΤΥΧΊΑ της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε ΑΝΗΛΙΚΗ με..φλομπερ στο σπίτι….