Ισόβια στον πατέρα της 28χρονης Αντζελίνας για τη στυγερή δολοφονία της

Must Read

Iσόβια έριξε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσπρωτίας στον πατέρα-δράστης της στυγερής δολοφονίας της 28χρονης Αντζελίνας Πέτρου, η οποία έχασε τη ζωή της ανήμερα την Πρωτοχρονιά του 2019 στην Κέρκυρα. Η δίκη έγινε γιατί λήγει σύντομα το 18μηνο της προσωρινής κράτησης του 52χρονου παιδοκτόνου και υπήρχε κίνδυνος να αφεθεί ελεύθερος. Ο δράστης είχε δολοφονήσει την 28χρονη κόρη του Αντζελίνα και στην συνέχεια, για να εξαφανίσει τα ίχνη της, την είχε θάψει στον κήπο του σπιτιού όπου διέμενε.

Επίσης, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 μηνών για οπλοφορία και οπλοχρησία και 1000 ευρώ χρηματική ποινή. Ο δικηγόρος του, Βασίλειος Νουλέζας, άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

Το δικαστήριο είχε διακόψει τη Δευτέρα λόγω απουσίας πολλών μαρτύρων και χθες το μεσημέρι ανέβηκε πάλι στην έδρα. Ούτε χθες εμφανίστηκε στο δικαστήριο η μητέρα της όμορφης Αντζελίνας, καθώς έπρεπε να δοθεί ειδική άδεια από το Λιμεναρχείο προκειμένου να ταξιδέψει από την Αλβανία στην Ηγουμενίτσα. Ωστόσο η κατάθεσή της αναγνώστηκε στο δικαστήριο, ενώ κατέθεσαν και οι υπόλοιποι μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης, που δεν παρέστησαν την πρώτη μέρα της δίκης εξαιτίας των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η στιγμή που ανέβηκε να καταθέσει η νονά της αδικοχαμένης 28χρονης, η οποία τη βάπτισε χριστιανή ορθόδοξη. Η γυναίκα διάβασε συγκινημένη αποσπάσματα από το ημερολόγιο της πολυαγαπημένης της Αντζελίνας, στα οποία η άτυχη κοπέλα περιέγραφε τα βασανιστήρια που βίωνε στα χέρια του πατέρα της. Σε ένα από αυτά περιέγραφε πώς ο 52χρονος την έσυρε έξω από το λεωφορείο τραβώντας τα μαλλιά της και την οδήγησε στο σπίτι, όπου τη χτύπησε με τη ζώνη του! Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο ζωγραφιές της 28χρονης, σε μία από τις οποίες είχε απεικονίσει τον πατέρα της και μια φυλακή!

Ο Αφγανός σύντροφος

Επίσης, κατέθεσαν ο Αφγανός σύντροφος της κοπέλας και ο Έλληνας πατριός του. Ο νεαρός Αλί κατέθεσε ότι αγαπούσε την Αντζελίνα και ήθελε να την παντρευτεί, όμως ο πατέρας της αντιδρούσε. Υποστήριξε, ακόμη, ότι η 28χρονη του είχε εκμυστηρευτεί ότι δεν περνούσε καλά με τον 52χρονο και ότι ήθελε να γλιτώσει από τον εφιάλτη. Από τους μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσε η Αλβανίδα σύντροφος του κατηγορουμένου, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο 52χρονος δεν ήταν βίαιος ή κακοποιητικός πατέρας.

Το άγριο έγκλημα που πάγωσε την κοινωνία της Κέρκυρας συνέβη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2019, όταν η άτυχη 28χρονη πήγε στην περιοχή Αλεπού για να επισκεφτεί τη νονά της. Ο 52χρονος, που έμενε κοντά, την είδε και την κάλεσε στο σπίτι του. Εκεί καβγάδισαν έντονα, ενώ κάποια στιγμή άρχισε να τη χτυπά με μια σιδερόβεργα στο κεφάλι! Μόλις συνειδητοποίησε ότι η κόρη του ήταν νεκρή, ο παιδοκτόνος προσπάθησε να εξαφανίσει το άψυχο σώμα της πετώντας το από το παράθυρο, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στο πίσω μέρος της αυλής, όπου το έθαψε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This