Λήγει αύριο η προθεσμία για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας του 2026 μέσω της πλατφόρμας myCAR της ΑΑΔΕ. Η διαδικασία φέτος είναι πιο απλή από ποτέ, καθώς οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να εκδώσουν το ειδοποιητήριο χωρίς να χρησιμοποιήσουν κωδικούς TAXISnet. Αρκεί η συμπλήρωση του ΑΦΜ και του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος στην ειδική εφαρμογή για την άμεση εκτύπωση και πληρωμή του ποσού.
Η προθεσμία για την εμπρόθεσμη εξόφληση των τελών κυκλοφορίας λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2025 και δεν προβλέπεται παράταση.
Η διαδικασία είναι η εξής:
- Επισκεφθείτε τη σελίδα myAADE.
- Επιλέξτε Ψηφιακές υπηρεσίες > myCAR > Οχήματα > Τέλη Κυκλοφορίας χωρίς TAXISnet.
- Εισάγετε ΑΦΜ, αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σας και έτος τελών κυκλοφορίας.
- Εκτυπώστε το ειδοποιητήριο και ακολουθήστε τη διαδικασία πληρωμής.
- Σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής, οι ιδιοκτήτες οχημάτων έρχονται αντιμέτωποι με κλιμακωτά πρόστιμα, ανάλογα με τον μήνα καθυστέρησης.
Συγκεκριμένα:
- 25% πρόστιμο για πληρωμή έως 31 Ιανουαρίου 2026
- 50% πρόστιμο για πληρωμή έως 28 Φεβρουαρίου 2026
- 100% πρόστιμο για καθυστερημένη καταβολή από 1η Μαρτίου 2026 και μετά
Δείτε επίσης:


ψηφιακή ακινησία, ο μητσοτάκης μας έκοψε και το ιχ
Μακάρι κανείς να μη πλήρωνε ένα χαράτσι όπως τα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ για να κυκλοφορούμε που? Στους χάλια μαύρα δρόμους? ή μήπως για να μην πληρώνουμε διόδια όπου είμαστε οι ακριβότεροι? Μόνο ΦΟΡΟΥΣ τίποτε άλλο, αυτό ξέρουν αυτό κάνουν.