Το φυσάει και δε κρυώνει που δεν πήρε το Νόμπελ Ειρήνης ο Ντόναλντ Τραμπ με το βραβείο να του έχει μείνει απωθημένο σε σημείο εμμονής κάτι που σύμφωνα με τον Νορβηγό πρωθυπουργό ο Αμερικανός Πρόεδρος έφτασε στο σημείο να παρακαλάει για να του το δώσουν.
- ανταπόκριση από τις ΗΠΑ για το Newsbreak
Τι λέει ο Νορβηγός πρωθυπουργός για το βραβείο και τον Τραμπ
Ο Νορβηγός πρωθυπουργός λέει ότι ο Τραμπ παρακαλεί επανειλημμένα για το Νόμπελ Ειρήνης.
Ο Γιόνας Γκαρ Στόρε αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος θέτει το ίδιο ζήτημα κάθε φορά που συναντιούνται.
Σύμφωνα με τον Στόρε, ο Ντόναλντ Τραμπ παραπονιέται, παρακαλεί και απαιτεί επανειλημμένα να μάθει γιατί δεν του έχει απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης.
Ο Στόρε είπε ότι δίνει την ίδια απάντηση κάθε φορά. Η απόφαση λαμβάνεται εξ’ ολοκλήρου από τη Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ, η οποία λειτουργεί ανεξάρτητα και χωρίς καμία εμπλοκή της νορβηγικής κυβέρνησης.
Είναι, όπως φέρεται να σημειώνει ο Στόρε με ελαφρώς συγκαλυμμένη απογοήτευση, μια έννοια που ο Τραμπ φαίνεται ουσιαστικά ανίκανος να κατανοήσει.
Δείτε επίσης:
Τραμπ για Γροιλανδία: «Τώρα είναι η ώρα» – Η Δανία «δεν έχει κάνει τίποτα για τη ρωσική απειλή»
Τραμπ: Δέχθηκε το Νόμπελ Ειρήνης που του πρόσφερε η Ματσάδο – «Υπέροχη χειρονομία»

