Με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο της ΕΡΤ τα έβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Συνδέσεις» και έγινε έξαλλος όταν η συζήτηση έφτασε στην άγρια κόντρα του Υπουργού Υγείας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ο δημοσιογράφος και εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, ρώτησε τον Άδωνι Γεωργιάδη «γιατί τσακώνεται μία εβδομάδα» με την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, την ώρα που γίνεται χαμός στον χώρο της υγείας και οι ευθύνες του είναι ιδιαίτερα αυξημένες.
Στο άκουσμα της ερώτησης, ο Υπουργός Υγείας έγινε… Τούρκος και επιτέθηκε στον Κώστα Παπαχλιμίτζο με χαρακτηρισμούς όπως «ισαποστακισμός», ενώ τον κατηγόρησε ότι φοβάται την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Εκτός εαυτού ο Άδωνις
«Με συγχωρείτε αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό. Λέτε “μια εβδομάδα τσακώνεστε”, άρα μας εξομοιώνετε. Εδώ θα σκοτωθούμε στα αλήθεια. Δεν μπορεί εσείς που έχετε μικρόφωνο να εξομοιώνετε τον θύτη με το θύμα», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απέρριψε την παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι έχουν γίνει μηνύσεις.
«Όλο αυτό με την κυρία Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε ενώ εγώ ήμουν στο γραφείο μου στο υπουργείο Υγείας και αυτή άρχισε να με βρίζει στη Βουλή κι εγώ πάω και απαντάω στις ύβρεις και αυτό για τον κ. Παπαχλιμίντζο είναι “τσακώνεστε”, σοβαρά μιλάτε;»
«Σας είπε κάτι στη Βουλή και εσείς απαντήσατε», πρόλαβε να σχολιάσει ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, με τον εκνευρισμένο καλεσμένο του να επιμένει: «Συγγνώμη, αυτό είναι τσακώνεστε; Δηλαδή αν εγώ σε πω “τιποτένιο σκουλήκι που τα παίρνεις” κι εσύ μου απαντήσεις, τσακωνόμαστε ή υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου;»
Άδωνις κατά Παπαχλιμίντζου: «Μπορεί να σας πιάσω κι εγώ στο στόμα μου και να έχουμε χειρότερα»
Το on air ξέσπασμα του Άδωνι Γεωργιάδη συνεχίστηκε και με απειλές κατά του δημοσιογράφου:
«Αυτό τον ισαποστακισμό επειδή φοβάστε την Ζωή Κωνσταντοπούλου, με μένα δεν θα τον κάνετε. Γιατί μπορεί να σας πιάσω κι εγώ στο στόμα μου και να έχουμε χειρότερα. Φοβάστε πολύ, αυτό που κάνατε ήταν χυδαίο, με εξομοιώσατε με την κυρία Κωνσταντοπούλου και δεν το δέχομαι.
Στην Ελλάδα πρέπει να καταλάβουμε πως όταν κάποιος βιάζει μια κυρία και κάποιος άλλος λέει για το θύμα “φορούσε μίνι”, αυτός που το λέει είναι απαράδεκτος. Συμφωνούμε; Αυτό κάνατε πριν.
Εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου με την κ. Κωνσταντοπούλου. Ήμουν στο γραφείο μου και δούλευα. Άρχισε να με βρίζει με τον χυδαιότερο τρόπο και εγώ υπερασπίστηκα τον εαυτό μου όπως τον υπερασπίστηκα και ακούω κάποιους δημοσιογράφους σαν εσάς να λένε ότι αμάν δεν ήταν ωραία εικόνα. Υπάρχουν και όρια στη ζωή».
Δείτε επίσης:






