9-7-2020

Καλές οι αντιτουρκικές δηλώσεις κύριε Μακρόν, στην Λιβύη όμως κάνατε πίσω και αφήσατε την Ελλάδα μόνη της!

Μεταδώσαμε νωρίτερα τα πύρινα λόγια της γαλλικής προεδρίας για την δράση της Τουρκίας στην Λιβύη. Δυστυχώς όμως, είναι μόνο λόγια! Διότι η Γαλλία είχε μία μοναδική ευκαιρία να αποδείξει ότι πραγματικά αντιτίθεται στην τουρκική βαρβαρότητα, λίγες ημέρες πριν.

Μιλάμε φυσικά για το περιστατικό με τον εντοπισμό του φορτηγού πλοίου σημαίας Τανζανίας, το οποίο συνοδευόταν από τουρκικές φρεγάτες. Τότε, δόθηκε εντολή από τον Ίταλό διοικητή στην ελληνική φρεγάτα να στείλει ελικόπτερο για να κάνει νηοψία. Μόλις το ελικόπτερο προσέγγισε το πλοίο, οι τουρκικές φρεγάτες απείλησαν με κατάρριψη. 

Το ελικόπτερο επέστρεψε στην ελληνική φρεγάτα, η οποία όμως δεν έκανε πίσω. Συνέχισε την παρακολούθηση της νηοπομπής, μέχρι που έγινε κάτι απίστευτο. Πήρε εντολή από τον Ιταλό διοικητή να επιστρέψει πίσω, διότι λέει η Τουρκία διαβεβαίωσε πως το πλοίο μεταφέρει ιατροφαρμακευτικό υλικό!

Δυστυχώς, οι πληροφορίες μας λένε ότι στο κόλπο ήταν και οι Γάλλοι. Δηλαδή, Γάλλοι και ιταλοί επέτρεψαν στους τούρκους να ξεφορτώσουν το φορτηγό πλοίο του θανάτου στην Λιβύη, με εξόφθαλμα ψέματα.

Οπότε, αφήστε τα λόγια κύριε Γάλλε πρόεδρε και περάστε στις πράξεις. Αλλιώς μην μιλάτε καθόλου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ