Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Τούρκος ΥΠΑΜ: «Περιμένουμε τους Έλληνες στην Άγκυρα»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Αναμένουμε να έχουμε μια συνάντηση με τους Έλληνες γείτονές μας στην Άγκυρα τις επόμενες ημέρες. Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα με αυτές και παρόμοιες συναντήσεις. Το έργο μας συνεχίζεται προς αυτή την κατεύθυνση», είπε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Ο Τούρκος Υπουργός πέρασε τη νύχτα στην Αδριανούπολη, όπου βρέθηκε την Πέμπτη μαζί με όλο το επιτελείο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων για επιθεώρηση στρατευμάτων. «Ήρθαμε στην Αδριανούπολη σε αυτήν την ειδική, σημαντική ημέρα (σ.σ. την έναρξη μουσουλμανικής γιορτής) στο πλαίσιο του σχεδίου που κάναμε πριν. Αυτή είναι μια προγραμματισμένη δραστηριότητα και είμαστε εδώ στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου», τόνισε.

Για να συνεχίσει: «Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με όλους τους γείτονές μας, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας. Επομένως, υποστηρίζουμε τις δραστηριότητές μας εδώ στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ