Δευτέρα 21/6/2021

Τούρκος ΥΠΑΜ: «Περιμένουμε τους Έλληνες στην Άγκυρα»

«Αναμένουμε να έχουμε μια συνάντηση με τους Έλληνες γείτονές μας στην Άγκυρα τις επόμενες ημέρες. Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα με αυτές και παρόμοιες συναντήσεις. Το έργο μας συνεχίζεται προς αυτή την κατεύθυνση», είπε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Ο Τούρκος Υπουργός πέρασε τη νύχτα στην Αδριανούπολη, όπου βρέθηκε την Πέμπτη μαζί με όλο το επιτελείο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων για επιθεώρηση στρατευμάτων. «Ήρθαμε στην Αδριανούπολη σε αυτήν την ειδική, σημαντική ημέρα (σ.σ. την έναρξη μουσουλμανικής γιορτής) στο πλαίσιο του σχεδίου που κάναμε πριν. Αυτή είναι μια προγραμματισμένη δραστηριότητα και είμαστε εδώ στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου», τόνισε.

Για να συνεχίσει: «Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με όλους τους γείτονές μας, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας. Επομένως, υποστηρίζουμε τις δραστηριότητές μας εδώ στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ