Τετάρτη, 21 Απρ 2021

Προαναγγέλλει κατάληψη του μισού Αιγαίου ο… θρυλικός «Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ»!

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στην ιστοσελίδα The Brussels Times, άρθρο του Ανδρέα Γεωργίου. Ναι, του θρυλικού Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, που έδωσε τα απαραίτητα όπλα στον καταδικασμένο πλέον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Γιώργο Παπανδρέου να ρίξουν την Ελλάδα στα νύχια του ΔΝΤ και στην κυριολεξία να προκαλέσουν την μεγαλύτερη ύφεση που έχει γνωρίσει η χώρα μεταπολεμικά.

Είναι άκρως συγκινητικό να διαβάζεις ένα τέτοιο άρθρο που παραθέτει με σαφήνεια τους κινδύνους κατά της Ελλάδας, που αποκαλύπτει την πολλαπλή επίθεση της Τουρκίας η οποία στοχεύει στην κατάληψη του μισού Αιγαίου αλλά και της Θράκης και να καλεί σε παλλαϊκή άμυνα.

Είναι όμως παρανοϊκό το άρθρο αυτό να γράφεται από έναν άνθρωπο ο οποίος έβαλε την σφραγίδα του στην έναρξη της σύγχρονης ελληνικής γενοκτονίας. Διότι με το περιβόητο μνημόνιο του Παπανδρέου, ξεκίνησε η μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας, δηλαδή μία ξεκάθαρη γενοκτονία με θύματα τους έλληνες.

Το άρθρο του Ανδρέα Γεωργίου στην βελγική ιστοσελίδα

Είναι επίσης παρανοϊκό να διαβάζεις σε ένα άρθρο την αναγκαιότητα ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων με κάθε κόστος, από έναν άνθρωπο που στην ουσία άναψε το φυτίλι για την αποσάθρωση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων! Αφού η οικονομική καταστροφή που έφερε το μνημόνιο και τα θηριώδη μέτρα που έριξαν την Ελλάδα στο καναβάτσο, λόγω ακριβώς της διόγκωσης του ελλείμματος από τον κύριο Ανδρέα Γεωργίου, στέρησαν τεράστιους πόρους από τις ένοπλες δυνάμεις, με αποτέλεσμα μέχρι το 2015 όχι μόνο να πάνε πίσω όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά να βληθούν σκληρά και οι αποδοχές των ανδρών και γυναικών που υπηρετούν

Ένα πραγματικό μείγμα καταστροφής και σαμποτάζ στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Δηλαδή στην άμυνα της χώρας, για την οποία κόπτεται σήμερα ο κύριος Ανδρέας Γεωργίου. Μία άνευ προηγουμένου ζημιά στην αποτρεπτική ισχύ της Ελλάδος που δεν περιορίστηκε μόνο στην απώλεια υλικοτεχνικής υποστήριξης, αλλά επεκτάθηκε και στο χτύπημα του ηθικού των ενόπλων δυνάμεων. Ποιος θα ξεχάσει τις δηλώσεις Βενιζέλου για τους «αντιπαραγωγικούς« πιλότους μας.

Το επόμενο που αναμένουμε πλέον να δούμε, είναι άρθρο του Κώστα Σημίτη κατά της συνδιαχείρισης του… Αιγαίου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ