Προαναγγέλλει κατάληψη του μισού Αιγαίου ο… θρυλικός «Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ»!

Must Read

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στην ιστοσελίδα The Brussels Times, άρθρο του Ανδρέα Γεωργίου. Ναι, του θρυλικού Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, που έδωσε τα απαραίτητα όπλα στον καταδικασμένο πλέον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Γιώργο Παπανδρέου να ρίξουν την Ελλάδα στα νύχια του ΔΝΤ και στην κυριολεξία να προκαλέσουν την μεγαλύτερη ύφεση που έχει γνωρίσει η χώρα μεταπολεμικά.

Είναι άκρως συγκινητικό να διαβάζεις ένα τέτοιο άρθρο που παραθέτει με σαφήνεια τους κινδύνους κατά της Ελλάδας, που αποκαλύπτει την πολλαπλή επίθεση της Τουρκίας η οποία στοχεύει στην κατάληψη του μισού Αιγαίου αλλά και της Θράκης και να καλεί σε παλλαϊκή άμυνα.

Είναι όμως παρανοϊκό το άρθρο αυτό να γράφεται από έναν άνθρωπο ο οποίος έβαλε την σφραγίδα του στην έναρξη της σύγχρονης ελληνικής γενοκτονίας. Διότι με το περιβόητο μνημόνιο του Παπανδρέου, ξεκίνησε η μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας, δηλαδή μία ξεκάθαρη γενοκτονία με θύματα τους έλληνες.

Το άρθρο του Ανδρέα Γεωργίου στην βελγική ιστοσελίδα

Είναι επίσης παρανοϊκό να διαβάζεις σε ένα άρθρο την αναγκαιότητα ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων με κάθε κόστος, από έναν άνθρωπο που στην ουσία άναψε το φυτίλι για την αποσάθρωση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων! Αφού η οικονομική καταστροφή που έφερε το μνημόνιο και τα θηριώδη μέτρα που έριξαν την Ελλάδα στο καναβάτσο, λόγω ακριβώς της διόγκωσης του ελλείμματος από τον κύριο Ανδρέα Γεωργίου, στέρησαν τεράστιους πόρους από τις ένοπλες δυνάμεις, με αποτέλεσμα μέχρι το 2015 όχι μόνο να πάνε πίσω όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά να βληθούν σκληρά και οι αποδοχές των ανδρών και γυναικών που υπηρετούν

Ένα πραγματικό μείγμα καταστροφής και σαμποτάζ στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Δηλαδή στην άμυνα της χώρας, για την οποία κόπτεται σήμερα ο κύριος Ανδρέας Γεωργίου. Μία άνευ προηγουμένου ζημιά στην αποτρεπτική ισχύ της Ελλάδος που δεν περιορίστηκε μόνο στην απώλεια υλικοτεχνικής υποστήριξης, αλλά επεκτάθηκε και στο χτύπημα του ηθικού των ενόπλων δυνάμεων. Ποιος θα ξεχάσει τις δηλώσεις Βενιζέλου για τους «αντιπαραγωγικούς« πιλότους μας.

Το επόμενο που αναμένουμε πλέον να δούμε, είναι άρθρο του Κώστα Σημίτη κατά της συνδιαχείρισης του… Αιγαίου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This