Σάββατο 12/6/2021

Ο Ερντογάν πανηγυρίζει για σφαγές γυναικόπαιδων αντί να κοιτά τις συνεχείς ήττες του τουρκικού στρατού

Οι νέες απειλές του Ερτογάν περιλαμβάνουν την επωδό ότι μας πέταξαν στη θάλασσα 100 χρόνια πριν!

Ποιους ακριβώς πέταξαν στη θάλασσα; Γυναίκες και παιδιά, αφού ο ελληνικός στρατός είχε ήδη αποχωρήσει συντεταγμένα. Δηλαδή ο τούρκος πανηγυρίζει επειδή διέπραξε μία γενοκτονία κατά αμάχων και το θεωρεί αυτό «λεβεντιά».

Σε όλες τις πολεμικές επιχειρήσεις που ενεπλάκησαν στην ιστορία οι Τούρκοι, ουδέποτε κατάφεραν να επιβληθούν ενός αντίστοιχου οργανωμένου στρατού. Πάντα «μεγαλουργούσαν» απέναντι σε μια χούφτα αντιπάλων. Μία χούφτα έλληνες αντιμετώπισαν τον στρατό της οθωμανικής αυτοκρατορίας και απελευθέρωσαν την Ελλάδα. Μέχρι που σουλτάνος πανικόβλητος έφερε τους αιγύπτιους για να πολεμήσουν!

Τα ίδια στην Μικρασία, όπου ο ελληνικός στρατός δεν ηττήθηκε ποτέ. Ο διχασμός, η προδοσία από τους συμμάχους και πάλι αυτά δεν έφταναν. Ο Κεμάλ έπρεπε να βάζει τους τσέτες για να σφάζουν αμάχους, προκειμένου να επιβληθεί.

Ακόμα και την μαύρη ήττα του 1897 δεν την προξένησαν οι τούρκοι, αλλά οι Γερμανοί! Με μπροστάρη τον φον Γκρούμπκοφ που ηγείτο της φονικής συμμαχίας.

Ερντογάν isis

Ακόμα και σήμερα ο τουρκικός στρατός συνθλίβεται σε όλα τα μέτωπα

Η Τουρκία το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει άφθονα πολεμικά μέτωπα κατά λαών προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της. Δεν τολμά όμως να αντιμετωπίσει οργανωμένο στρατό. Αντίθετα, η ύπουλη μέθοδος της περιλαμβάνει εξίσου ύπουλα όπλα. Εκτός από τους τρομοκράτες μισθοφόρους ισλαμιστές που χρησιμεύουν για να προωθούν τα συμφέροντα της Τουρκίας, Τα τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη είναι το κύριο όπλο της τουρκικής εισβολής σε τρίτες χώρες.

Τα μέτωπα της Τουρκίας – εκτός από την ανατολική Μεσόγειο που η αναμέτρηση με την Ελλάδα δεν έχει εξελιχθεί ακόμα σε πολεμική – είναι πολλά: Αζερμπαϊτζάν, Κουρδιστάν, Συρία, Υεμένη, Λιβύη και όπου αλλού η Τουρκία μυρίσει αίμα. Τηλεκατευθυνόμενοι πύραυλοι που εκτοξεύονται από τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, είναι ένα όπλο αντίστοιχο της τουρκικής δειλίας στο πεδίο της μάχης.

Δειλία που παραδοσιακά δείχνει την τουρκική βαρότητακαι στρέφεται κατά αμάχων, αφού δεν τολμά να αντιμετωπίσει οργανωμένο στρατό. Η Άνανδρη δολοφονία τριών Κούρδων ακτιβιστών στην Συρία έναν μήνα πριν με εκτόξευση πυραύλου από Drone είναι ενδεικτική της βαρβαρότητας.

Ας συνέλθει λοιπόν ο Ερντογάν και ας συνειδητοποιήσει ότι ο μόνος που κινδυνεύει από τον τουρκικό στρατό δεν είναι οι Έλληνες αλλά ο ίδιος. Ας θυμηθεί τον Μεντερές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ