Ποιά «προσέγγιση»; Οι τούρκοι κάνουν ασκήσεις εισβολής στον Έβρο!

Μεγάλη τουρκική άσκηση με θέμα την εισβολή στον Έβρο την ώρα των διερευνητικών!

Must Read

Την ώρα που η Ελλάδα βαυκαλίζεται ονειρευόμενη διερευνητικές επαφές και «καλή θέληση», η Τουρκία δείχνει για ακόμα μια φορά ξεκάθαρα τις προθέσεις της. Όχι μόνον έκανε μεγάλη άσκηση με βασικό σενάριο την διέλευση του Έβρου, αλλά την κοινοποίησε!

Με τυμπανοκρουσίες μάλιστα. Ας το δουν αυτό οι κυβερνώντες που προσέρχονται σε τραπέζι διαπραγματεύσεων χωρίς να έχουν πάρει από την Τουρκία καμία δέσμευση για την στρατιωτική ασυδοσία της στην περιοχή. Και ας κάνουν τις ανάλογες καταγγελίες στους διεθνείς οργανισμούς. Κυρίως όμως ας συνειδητοποιήσουν ότι μιλούν με ένα κράτος – εγκληματία, το οποίο διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε τέσσερις χώρες και απειλεί ανοιχτά, στρατιωτικά την Ελλάδα.

Τουρκική άσκηση εισβολείς Έβρος
Στιγμιότυπα από τις ασκήσεις εισβολής που έδωσε η ίδια η Τουρκία στην δημοσιότητα

Μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας επί μήνες, τώρα κάνει και άσκηση εισβολής στον Έβρο. Δυστυχώς με την Τουρκία, έχει την τάση να πραγματοποιεί τις απειλές της. Ότι έχει προαναγγείλει ο Ερντογάν μέχρι σήμερα, το έχει πραγματοποιήσει. Από την Συρία, την Λιβύη, το βόρειο Ιράκ, το Αρτσάχ της Αρμενίας. Την ελληνική υφαλοκρηπίδα, και την προσέγγιση των ελληνικών νησιών, με αρμάδα πολεμικών πλοίων.

Δεν έχει σημασία εάν το στράτευμα θα συντρίψει οποιαδήποτε απόπειρα εισβολής. Σημασία έχει ότι η Κυβέρνηση σε αντίθεση με την στρατιωτική ηγεσία, τρέφει αυταπάτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This