Τετάρτη 4/8/2021

Ποιά «προσέγγιση»; Οι τούρκοι κάνουν ασκήσεις εισβολής στον Έβρο!

Μεγάλη τουρκική άσκηση με θέμα την εισβολή στον Έβρο την ώρα των διερευνητικών!

Την ώρα που η Ελλάδα βαυκαλίζεται ονειρευόμενη διερευνητικές επαφές και «καλή θέληση», η Τουρκία δείχνει για ακόμα μια φορά ξεκάθαρα τις προθέσεις της. Όχι μόνον έκανε μεγάλη άσκηση με βασικό σενάριο την διέλευση του Έβρου, αλλά την κοινοποίησε!

Με τυμπανοκρουσίες μάλιστα. Ας το δουν αυτό οι κυβερνώντες που προσέρχονται σε τραπέζι διαπραγματεύσεων χωρίς να έχουν πάρει από την Τουρκία καμία δέσμευση για την στρατιωτική ασυδοσία της στην περιοχή. Και ας κάνουν τις ανάλογες καταγγελίες στους διεθνείς οργανισμούς. Κυρίως όμως ας συνειδητοποιήσουν ότι μιλούν με ένα κράτος – εγκληματία, το οποίο διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε τέσσερις χώρες και απειλεί ανοιχτά, στρατιωτικά την Ελλάδα.

Τουρκική άσκηση εισβολείς Έβρος
Στιγμιότυπα από τις ασκήσεις εισβολής που έδωσε η ίδια η Τουρκία στην δημοσιότητα

Μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας επί μήνες, τώρα κάνει και άσκηση εισβολής στον Έβρο. Δυστυχώς με την Τουρκία, έχει την τάση να πραγματοποιεί τις απειλές της. Ότι έχει προαναγγείλει ο Ερντογάν μέχρι σήμερα, το έχει πραγματοποιήσει. Από την Συρία, την Λιβύη, το βόρειο Ιράκ, το Αρτσάχ της Αρμενίας. Την ελληνική υφαλοκρηπίδα, και την προσέγγιση των ελληνικών νησιών, με αρμάδα πολεμικών πλοίων.

Δεν έχει σημασία εάν το στράτευμα θα συντρίψει οποιαδήποτε απόπειρα εισβολής. Σημασία έχει ότι η Κυβέρνηση σε αντίθεση με την στρατιωτική ηγεσία, τρέφει αυταπάτες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ