Στα «κόκκινα» η προπαγάνδα: «Η Ελλάδα υποστηρίζει τρομοκρατικές ομάδες που πραγματοποιούν επιθέσεις κατά της Τουρκίας»!

«Ήρθε η ώρα να τερματίσουμε την ατιμωρησία της Ελλάδας!», κραυγάζει ο Αλτούν με ένα βίντεο που περιλαμβάνει και... ολίγη από PKK

Must Read

Ο Φαχρετίν Αλτούν, Διευθυντής Επικοινωνιών της Τουρκίας, σε συνέχεια της τουρκικής προπαγανδιστικής έξαρσης κατά της χώρας μας, δήλωσε ότι η Ελλάδα φιλοξενεί «τρομοκρατικές οργανώσεις που σχεδιάζουν βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας εναντίον της Τουρκίας», προσθέτοντας ότι το κουρδικό PKK συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «τρομοκρατικές ομάδες» που υποστηρίζονται από την Αθήνα.

Σε ανάρτησή του γράφει ότι η Ελλάδα «εγκαταλείπει τους πρόσφυγες και τους αφήνει να πεθάνουν στο Αιγαίο» και ότι οι «τρομοκρατικές οργανώσεις» κρύβονται σε στρατόπεδα προσφύγων εντός της Ελλάδας.

Όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν την επίσκεψη του Νίκου Δένδια στην Άγκυρα, για την οποία η ελληνική κυβέρνηση δεν βλέπει κανένα λόγο ακύρωσης…

Διαβάστε ακόμα: Να εξηγήσουν το νόημα του ταξιδιού του ΥΠΕΞ στην Τουρκία την ώρα που ο «σουλτάνος» προκαλεί ασύστολα

Γράφει λοιπόν ο Αλτούν: «Η Ελλάδα φιλοξενεί τρομοκρατικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του PKK. Από ένα υποτιθέμενο προσφυγικό στρατόπεδο εντός της ΕΕ, οι τρομοκράτες σχεδιάζουν επιθέσεις (συμπεριλαμβανομένων βομβιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας) εναντίον της Τουρκίας, συμμάχου του ΝΑΤΟ – την ώρα που οι πραγματικοί πρόσφυγες αφήνονται να πεθάνουν στο Αιγαίο. Ήρθε η ώρα να τερματίσουμε την ατιμωρησία της Ελλάδας!»

Ο Τούρκος μοιράστηκε μάλιστα και ένα βίντεο που ανακεφαλαίωσε τον «αγώνα της Τουρκίας ενάντια σε τρομοκρατικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των PKK Daesh/ISIS; DHKP/C και FETO». Το βίντεο τονίζει ότι ορισμένες χώρες παρείχαν υποστήριξη σε τρομοκρατικές ομάδες «παρά τον αποφασιστικό αγώνα της Τουρκίας για εξάλειψη της τρομοκρατίας».

Ανέφερε ότι ο πρώην αρχηγός του ΡΚΚ Αμπντουλάχ Οτσαλάν πήγε στην Αθήνα «με διαβατήριο εγγεγραμμένο από την ελληνική κυβέρνηση της Νότιας Κύπρου». Στο βίντεο, αναφέρεται ακόμα «η ομολογία του Οτσαλάν» σχετικά με τα «στρατόπεδα ένοπλης εκπαίδευσης μαχητών στο Λαύριο, που εξακολουθούν να είναι ενεργά».

Πρόσθεσε επίσης ότι μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του 2016 από «το FETO, τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης υποστηρίχθηκαν και προστατεύτηκαν από την Ελλάδα».

Με τις υγείες μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This